UZBUDLJIVA EPIZODA

Severina i Nika Turković u jednom trenutku napustile studio 'Superstara'!

Večeras od 20.15 sati na RTL-u na rasporedu je šesta audicijska epizoda 'Superstara', a brojni talenti predstavit će se Severini, Tončiju, Niki i Filipu u nadi da će proći u recall. Epizoda je već sada dostupna na streaming platformi Voyo.

Severina i Nika otisle sa snimanja.jpg

Uzbudljiva audicijska epizoda 'Superstara' donosi brojne talentirane kandidate, ali i one koji će članove žirija iznenaditi svojim životnim pričama i stavovima. Zbog osebujnog trenera i masera Severina i Nika Turković su čak - napustile studio!

Kad je trener i maser Kristian Josip Periš stigao pred žiri, situacija je obećavala, a onda je otkrio da piše modernu verziju Biblije te objasnio svoje viđenje postanka svijeta i odnosa žena i muškaraca. Severina je imala samo jedno pitanje! "Da li ti podržavaš ove klečavce na Trgu? Zalažu se da je muškarac glava obitelji i da žena nema nikakvo pravo glasa", objasnila je pjevačica.

Uslijedio je odgovor i objašnjenje, a Severina i Nika Turković zbog svega su napustile studio!

Image

Dame su se vratile pa su imale prilike poslušati fizioterapeuta proslavljenog Marina Čilića. Svestrani Marko Vukmanović obožava svoj posao, ali i umjetnost, a dobar je i u imitacijama pa je sa Severinom improvizirao - utjelovili su Josipu Lisac i Zdravka Mamića!

Kako je Marko u konačnici prošao na audiciji, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Superstara'! Epizoda je već sada dostupna na streaming platformi Voyo.