Organizator vjenčanja iz Sesveta želi biti novi Superstar: 'U showu želim promovirati vlastite pjesme'

Novi RTL-ov glazbeni spektakl 'Superstar' na rasporedu je već ove subote u 20.15 sati, a među brojnim kandidatima koji se bore za titulu nove glazbene zvijezde te fantastičnu nagradu od 50.000 eura bit će i mladi Vito Seleši, reper i organizator vjenčanja iz Sesveta.

Vito Selesi_2_ foto Sven Custovic.JPG
Foto: Sven Čustović

Do početka 'Superstara' ostalo je još samo pet dana, a glazbeno putovanje talentiranih kandidata započet će audicijama na kojima će morati dati sve od sebe i svojim izvedbama očarati sjajni žiri u sastavu Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković. Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Jedan od onih koji sanjaju da im 'Superstar' širom otvori vrata glazbenog svijeta je i 20-godišnji Vito Seleši, mladi reper iz Sesveta koji iza sebe već ima nekoliko snimljenih singlova i spotova pod umjetničkim imenom Selex, a sad je spreman za nove izazove.

shimmer fallback

''Glazbom sam se počeo baviti još od malih nogu... Kada nisam znao kako se izraziti, tad sam počeo slušati rap i uz to ga i pisati. Pisao sam i repao gdje god i kad god sam stigao'', priča Vito koji, zanimljivo, trenutno radi kao organizator vjenčanja, no prije nekoliko godina shvatio je da se želi ozbiljno baviti upravo glazbom.

''To je zapravo obiteljski posao, do toga je došlo tako što sam vrlo ambiciozan i što sam odlučio ići obiteljskim vodama. Ono što točno radim su više fizički poslovi, slaganje šatora i svega popratnoga za sve vrste proslava i festivala, a pretežito za vjenčanja'', ističe.

Glazbene uzore imao je u djetinjstvu, a danas pokušava biti uzor sam sebi jer se, kako kaže, najbolje uči iz vlastitih grešaka. Ono što ga izdvaja od većine kandidata u showu jest činjenica da se žiriju i publici odlučio predstaviti izvedbom vlastitih pjesama, a kritika se, priznaje, ne boji.

''Rekao sam da u showu želim promovirati svoje autorske pjesme i ne bojim se komentara jer moje pjesme pričaju o mojem životu i mojim borbama kroz koje sam prošao i kroz koje prolazim. Smatram da ni jedan komentar ne može biti loš jer, naravno, svaki pisac ima pravo na svoju autorsku slobodu'', ističe.

shimmer fallback

Najveća podrška u ostvarenju svih njegovih snova Vitu su mama i djevojka, a iako dosad nikad nije bio u natjecateljskom showu, ističe kako će mu dosadašnje glazbeno iskustvo zasigurno pomoći kad uzme mikrofon i konačno stane pred žiri, posebice tijekom prvog nastupa.

''U žiriju su stvarno fenomenalna imena i na njih na neki način gledam kao na učitelje. Vrlo sam samouvjeren i stvarno se nadam da neću imati tremu. Nadam se da će moj glazbeni izričaj proći dobro u showu jer smatram da nema toliko kvalitetnih repera na našim prostorima. Jedinstvenim me čini to što svaki problem na koji naiđem riješim u kratkom roku. Jako sam uporan i hrabar u svemu'', zaključuje Seleši.

A kako će Severina i ostatak zvjezdanog žirija reagirati na prve taktove njegovih autorskih pjesama i hoće li ih oduševiti dovoljno da prođe prvi krug audicija, gledatelji će doznati u novom RTL-ovom glazbenom megaspektaklu 'Superstar', koji je na rasporedu već u subotu od 20.15 sati na RTL-u. Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

POGLEDAJ I OVO:

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.