NAJEMOTIVNIJI TRENUCI 'SUPERSTARA'

Donat je pjevao bivšoj djevojci pa ga svladale emocije, a Severina ga je pokušala utješiti

Počeo je 'Superstar', glazbeni spektakl koji smo jedva dočekali. Već prva epizoda bila je puna odličnih izdvedbi i emotivnih trenutaka.

Donat Mandic.jpg

Mlada Dora Mandić (18) , članica školskog zbora 'Popravni rok' zapjevala je pred žirijem 'House Of The Rising Sun'. "Roditelji mi najviše vrše utjecaj na ono što pjevam. Obitelj mi je podrška, tata najviše", otkrila je Dora i oduševila žiri svojim glasom. Dok je pjevala, njezina majka u pratnji se rasplakala, a malo je nedostajalo da se ne rasplače i Nika Turković. "Ovo što si napravila - naježila sam se od malog prsta. Htjela sam te pohvaliti i kako si se obukla", komentirala je Nika.

Mladi talentirani policajac Arijan Đemajli. 24-godišnji policajac iz Bibinja u 'Superstar' je stigao zahvaljujući supruzi koja ga je na natjecanje i prijavila. "Supruga i ja smo policajci. Volim taj posao, sam ga birao, no volio bih postati glazbenik. Nakon što me supruga prijavila, dobio sam veliku podršku obitelji i mog društva. Imam mali krug velikih ljudi i baš sam sretan", otkrio je mladi policajac. Zapjevao je hit Dina Merlina - 'Da je tuga snijeg', a nakon njegove izvedbe oduševljenju nije bilo kraja.

Zadranin Donat Mandić. 29-godišnjak stvara pjesme, svira nekoliko instrumenata i posjeduje veliku emociju. Njegova dugogodišnja djevojka bila mu je podrška pri odluci da se prijavi u show, no u međuvremenu je tu ljubavnu priču završio pa se nakon izvedbe Oliverove pjesme 'Dvaput san umra' rasplakao. Severina ga je utješila zagrljajem pa mu poručila: 'Svi smo mi nekad pjevali kada nam je bilo teško. Bio veseo ili tužan, Show Must Go On"

Show 'Superstar' pratite na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!