Žene mijenjale gume, parovi ispitivali tarot-majstoricu o ulasku u finale: 'Mogli su se više usmjeriti na svoj odnos'

Osvanulo je novo jutro u Superpar kući. Kao i uvijek, bilo je tu reda razgovora, reda zagrljaja i reda taktiziranja, no parove je čekao zajednički zadatak koji je uvijek posebno zabavan.

Superpar - Anamarija.PNG

Na setu ih je dočekao voditelj Enis Bešlagić koji im je predstavio zadatak 'Mehaničar'. Naime, djevojke će morati obaviti nekoliko popravaka na automobilu, a muškarci će im iz druge sobe čitati upute i navigirati ih kroz tri zadatka – mijenjanje gume, žarulje i ulijevanje tekućine za brisače. Par s najboljim vremenom pobjeđuje, a onaj s najlošijim ide u borbu za imunitet.

''Nadala sam se da ćemo sklapati neki namještaj, ovo je meni bilo sasvim nepotrebno'', pesimistična je bila Dragina Anamarija, ''Voljela bih vidjeti izazov u kojem mi navigiramo muškarce da naprave tortu''.

shimmer fallback

Prva je u zamjenu gume krenula Anamarija dok je Filip stručno čitao upute.

''Nije mene bilo nikad strah zaprljati ruke'', poručila je sigurno, dodavši da joj je tata limar i mehaničar.

''Mislim da joj nisam trebao u ovom zadatku, ja sam je više sputavao jer sam morao čitati upute prema špranci'', ponosan je bio Fićo, a impresioniran i Enis.

Na redu je bila Azelma koja je Ismeta slušala od riječi do riječi.

''Kad me tako požuruje zapravo me usporava jer stvori nervozu u meni'', komentirala je pa se hrabro uhvatila u koštac s gumom.

''Daj požuri, vrijeme je u pitanju! Povuci tu ručku'', srčan je ipak bio Ismet.

Karmela je priznala da je pomalo uplašena prije starta. ''Nisam osobno ni mijenjao gumu nikad'', priznao je Tomislav, što nikako nije bio obećavajući uvod.

shimmer fallback

Objašnjavanje je krenulo, a Karmela nije znala prepoznati ni križni odvijač pa je pokušavala sa svime što je pronašla, no kako je vrijeme odmicalo, bila je sve zadovoljnija.

''Za prvu put u životu sasvim solidno'', poručila je za kraj.

Drago i Anamarija krenuli su sporije. ''Što s tim?'' pregledavala je alat uplašeno, dok se Drago svim silama trudio da joj nježno objasni.

''Kad je izazov, onda si opterećen… Mislim da je taj faktor utjecao na sve'', kazala je Anamarija.

Ismael je čitao upute svojoj Martini. ''To, maco, čupaj! Mehaničaru moj!'' u svom je stilu navijao tijekom skidanja gume.

A kad je zadatak završio, Enis je još malo parove držao u neznanju o rezultatima. Anamarija i Filip osamili su se i komentirali, a odlučili su se kladiti međusobno na to da je Karmela bila najsporija. Ismael i Ismet šalili su se na račun svojih dama u kuhinji.

Stigli su i rezultati! Najbrži su bili Anamarija i Filip, a u sutrašnju borbu za eliminacije odlaze Anamarija i Drago, Azelma i Ismet te Karmela i Tomislav.

Parovi su dobili još jednu tajanstvenu poruku koja ih je sve zbunila. Naime, moraju razmisliti o svojoj vezi, budućnosti i sutrašnjem zadataku, a u goste im stižu dvije osobe.

''Na pitanja će odgovoriti gosti, a na vama je da odlučite kome ćete vjerovati'', stajalo je u poruci, dok je Karmela odmah posumnjala daje riječ o gatanju.

U goste je stigla Agneza koja im je iz tarot karata iščitavala budućnost. Osim majstorice Agneze, drugi ''gost'' bila je i umjetna inteligencija kojoj su mogli postavljati ista pitanja, no ona parove nije nimalo oduševila.

Pitanja o budućnosti, karijeri, osvajanju lota, vezi, ljubavi bila su samo neka od pitanja koja su zanimala parove. No daleko najviše parove je zanimao uspjeh u showu, zadaci koji ih čekaju, ali i ulazak u finale i eventualna pobjeda.

''Po meni su se mogli više usmjeriti na svoj odnos i pitati stvari, tipa, kako ih njihov partner doživljava, što bi htio promijeniti… To sam ja očekivala da će pitati, to bi im bilo korisnije nego znati koji je sutrašnji izazov'', komentirala je Agneza.

A kako će proći nove eliminacije gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u, u showu 'Superpar'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.