Novi dan u 'Superparu'

Jedni rasturili u plesu, a drugi se već spremaju za eliminacije: 'Sutra opet čupanje!'

U večerašnjoj epizodi pred parovima je zajednički izazov. Karmela i Tomislav jutro su iskoristili da još jednom iskomentiraju jučerašnji zadatak koji samo oni nisu prošli, ali i činjenicu kako su ih ostali, prema njihovu mišljenju, namjerno eliminirali.

Superpar - Anamarija i Drago 2.PNG

''U igri su mi odsad svi protivnici'', zaključila je Karmela pa poručila Anamariji, ''Filipu bih zabiberila iduće pa da ona vidi kakav je to osjećaj''.

Oboje su se složili kako se ni prema jednom paru u kući nisu previše otvorili, a ostali parovi su puno međusobno prisniji.

''Mi smo takvi, nećemo se nametati, pretjerano otvarati. I jedno drugome smo se otvarali dugo dok nismo shvatili da to možemo'', rekao je Tomislav.

I Anamarija i Filip uz kavu su komentirali, a ona je zaključila kako joj se čini da neki parovi nemaju dobru međusobnu komunikaciju: ''Pa Karmela i Tomislav… Kroz sve te izazove do danas smo mi skužili da oni jedno o drugome ne znaju ništa''.

shimmer fallback

Za vrijeme doručka Drago je parove obavijestio kako ih večeras, nakon zajedničkog izazova, čeka poseban zadatak – moraju uvježbati plesnu točku i izvesti je pred ostalima, a oni će ih ocijeniti. Pobjednik osvaja 500 eura.

Stiglo je vrijeme i za današnji izazov koji je predstavio Enis Bešlagić. Dame će zavezanih očiju morati slušati upute svojih partnera i voziti automobil te prijeći poligon na kojem se nalaze brojne prepreke i naposlijetku se parkirati. Svaki put kad vozilom dodirnu čunj ili pregradu, dodaje im se 30 sekundi vremena.

Prvi su na redu bili Anamarija i Drago, koji nije ni sekunde dvojio u sposobnosti svoje supruge.

''Kad staviš tu masku, potpuno si dezorijentiran. Nemam osjećaj idem li naprijed ili nazad… Samo sam slušala njegov glas'', opisivala je Anamarija, koja je ipak u nekoliko navrata dodirnula gumu i prevrnula jedan čunj.

Filip i Anamarija već su bili u automobilu. ''Stvarno nam je ovo dobro došlo da ja počnem njega slušati'', šalila se Anamarija.

shimmer fallback

''Ne vozi ona loše nego ja loše objašnjavam'', najavio je izazov i Tomislav, dok je Karmela hrabro uhvatila volan.

''Oboje smo jako tvrdoglavi i teško mi se prepustiti osobi da me vodi'', rekla je Karmela dok je slušala pomalo nejasne upute svog dragog pa je njihova vožnja trajala čitavu vječnost.

''Morao sam se u jednom trenutku probuditi'', zezao ih je Enis.

Ismet i Azelma čekali su svoj red, a ona mu je ''zaprijetila'' da joj mora smireno objašnjavati.

''Nisam imala pojma ni gdje smo ni dokle smo'', govorila je Azelma.

''Desno, malo lijevo! Pusti volan!'' navodio je Ismet, lagano pod stresom, dok se Azelma zabijala u bačvu.

Ismael i Martina krenuli su u zadatak. ''Mislio sam da će to biti puno teže jer sam na suvozačkom mjestu, ali nisam ni svjestan koliko sam to lako odradio'', ponosan je bio Ismael.

''On ima savršene upute, ali jako smireno, bez ljutnje i galame. Savršeno je to odradio. Mislila sam da smo na pola, a već smo bili gotovi'', zadovoljna je bila Martina.

Enis je još malo ostavio parove u neznanju da mozgaju tko je najbolje odradio izazov, no već ih je u kući čekao plesni zadatak pa su se svi bacili na uvježbavanje koreografija – netko valcera, a netko uz latino ritmove.

No nisu svi bili zadovoljni. Filip je mislio da u nekoliko sati ne mogu smisliti koreografiju, a Karmela je priznala kako joj se plesati baš i ne da.

A prije plesa, parovima se javio Enis kako bi ih obavijestio o rezultatima izazova. Zadatak su najbrže odradili Martina i Ismael za nešto više od 3 minute te tako osvojili 600 eura. Najgore vrijeme imali su Karmela i Tomislav s više od 11 minuta.

Upravo zbog toga oni odlaze u borbu za eliminacije, a tamo će im se, kao parovi s najmanje novca na tablici u ovom ciklusu, pridružiti i Ismet i Azelma te Anamarija i Filip.

''Opet sutra čupanje'', nije bio zadovoljan Ismet.

Stiglo je vrijeme za plesnu večer koju je Ismael, nažalost, morao propustiti zbog temperature. I Tomislav je odustao od plesa zbog ozljede noge.

''I mene boli trbuh cijeli dan i umoran sam pa sam se svejedno prepustio'', poručio je nezadovoljni Filip.

Voditelj Drago pozdravio je parove i najavio prvu točku. Ismet i Azelma otplesali su 'Time of my life' iz Prljavog plesa i sve raznježili.

Anamarija i Drago utjelovili su Umu Thurman i Johna Travoltu iz filma 'Pakleni šund' te zaradili ovacije.

shimmer fallback

Filip i Anamarija bacili su se na rock'n'roll uz 'Johnny B. Goode' i oduševili prisutne akrobacijama.

''Kao da su vježbali dva mjeseca'', čudio se Drago.

Upravo su oni na kraju za dlaku odnijeli pobjedu i u džep pospremili 500 eura.

A kako će proći nove eliminacije i tko napušta show, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u u 'Superparu'. Show je dostupan i na PLAYU.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.