Superpar

Cure su učile kako probuditi žensku energiju uz ples s povezom na očima

Nakon što su se u posljednjem izazovu žene od svojih muškaraca naslušale pohvala i kritika, čekala ih je prava ženska večer.

thumbnail

Ines i Sanja, koje stoje iza projekta SuperNaturals, učile su cure kako probuditi svjesnost, ali i žensku energiju.

"Osjećaš muziku, osjećaš višak u sebi i samo pustiš", rekla im je Ines pa pokazala vježbu koja pomaže otpustiti emocije.

Ines i Sanja objasnile su da je cilj otpustiti sve iz sebe, sav višak, sva očekivanja.

"Čovjek ispušta ono što ga tišti, svoj bijes i sasvim je to ok", rekla je Meri.

Zatim su cure, s povezom na očima, plesale i kroz spontane pokrete pokušavale probuditi žensku energiju, jer kako je rekla Sanja - žene su tisućama godina plesale zajedno.

Anamarija je priznala da je njoj na početku bilo malo neugodno i nije se mogla opustiti jer ju je brinulo što drugi misle, a Azelmi se cijela vježba jako svidjela. "Baš je super bilo, baš da izbaciš iz sebe negativnu energiju."

"Zaboravi sve naučene pokrete, osvijesti nešto novo u sebi i oblikuj to tijelo. Pusti to van", govorila je Ines curama dok su plesale.

Za kraj su cure sjele u krug, spojile dlanove te zahvalile same sebi ispustile glas veselja. "Cure su se pustile koliko su se mogle pustiti u ovom okruženju i mi se iskreno nadamo da su dobile barem jedan djelić onoga što smo htjele podijeliti. Nadamo se da su neke ideje došle do srca…ili do želudca", rekla je na kraju Sanja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.