Iz muške perspektive

6 stvari koje muškarci žele da žene znaju, a nikad nam nisu rekli

Samo za tebe skupina frajera s Reddit-a otvorila je svoju dušu i napisala što sve žele da mi žene znamo o njima, a nikad nam nisu rekli

profimedia-0097272265.jpg
Foto: Profimedia

Svima nam je dobro poznato da su žene 'vokalniji' spol. Ako si odmah pomislila da je to zato što često urlamo na frajere, ima i tu istine, ali to nije jedini razlog. Bolje se izražavamo, znamo verbalizirati svoje želje, osjećaje i unutarnja razmišljanja.

Image
Atributi kojima ne mogu odoljeti

Evo koje stvari kod žena muškarci smatraju najprivlačnijima (i zašto)

Međutim, to ne znači da muškarci nemaju osjećaje, misli i želje. Imaju u istoj mjeri kao i mi, samo nisu skloni dijeljenju istih, barem ne na sva zvona. Upravo zato nas je dodatno obradovalo kad smo pronašle ovaj dragulj u bespućima interneta.

shimmer fallback

Naime, skupina frajera s Reddit-a otvorila je svoju dušu i napisala što sve žele da mi žene znamo o njima, a nikad nam nisu rekli. Dame, uživajte!

Ako se ne javlja, ne znači da mu nije stalo

"Samo zato što ne znamo uvijek izgovoriti pravu stvar, ne znači da nam nije stalo", napisao je jedan korisnik. Možemo to protumačiti ovako! Sigurno si se milijun puta posvađala sa svojim dragim i dok si ti glumila opernu divu, on je bio tiho. Eto, znaj da ne šuti jer štedi glasnice, već jer ne zna što bi rekao i ne želi krivim odabirom retorike sve pogoršati.

shimmer fallback

Reci što ti je

"Ima li jednostavnijeg načina da riješimo problem od onoga da nam kažete što točno želite?", pita se korisnik Reddita. Pa i nema. Ali mi žene reagiramo malo drugačije. Sjećaš se onih situacija kada si se ljutila na svog dragog, i u sebi vodila tihu misu. Muškarci u tim situacijama uglavnom pitaju što ti je, a ti odgovaraš- ništa! U stvari ne da nije ništa nego si tempirana bomba koja želi eksplodirati ravno u njegovu glavu, ali ćeš i dalje šutjeti. E pa to muškarci zbija teško podnose. Da se barem ponekad smilujemo i samo iznesemo razloge nezadovoljstva, bilo bi malo lakše...ali zašto da bude jednostavno, kad može biti komplicirano, zar ne?

shimmer fallback

Nemoj slati nejasne signale

Muškarci su jednostavni ljudi, žene su puno kompliciranije, barem kada je seks u pitanju. Jedan korisnik na svojoj je koži osjetio prevrtljivost žene i napisao:
"Jednog dana sam sa svojom bivšom otišao u fast food restoran i nakon jela smo sjeli u auto jer je ona morala riješiti neke papire za faks. Postalo mi je dosadno pa sam inicirao malo maženja. Nakon što me dva puta odgurnula, odustao sam. Sutradan sam saznao da se žalila prijateljima da se nisam uopće trudio oko nje". Iskustvo ovog frajera dijele mnogi. Žene vole toplo - hladne igrice i nekada (često) kažu suprotno od onoga što misle, ili se jednostavno u trenutku nakon što su izrekle predomisle i okrive frajera da se nije trudio. Muškarci uglavnom ostanu zbunjeni našim rekcijama i zato ne bi trebala slati nejasne signale, budi korektna i reci što želiš.

shimmer fallback

I oni vole bliskost

"Katkada bih i ja volio da me samo netko zagrli i čvrsto stisne", napisao je jedan korisnik. Iako i dalje postoji mišljenje da su žene te koje teže za dodirima i bliskosti, nije ni tvoj frajer stijena, i naravno da i njemu treba nježnosti. Zato sljedeći put kad ga vidiš, zagrli ga čvrsto, gledajte seriju zajedno i pusti ga u svoje naručje, malo za promjenu.

shimmer fallback

I on želi kompliment

Znaš onaj osjećaj kad ti tvoj dragi da kompliment, a ti sva porumeniš i dobiješ onaj blentavi osmijeh na licu. Odmah se osjećaš ljepša, poželjnija i privlačnija. Ego ti naraste i spremna si osvojiti cijeli svijet. E pa tako se žele osjećati i muškarci. I oni, baš poput tebe, žele da im se tu i tamo udjeli neki kompliment koji će ga lansirati u nebesa. "Jednom mi je u studentskom kampusu nepoznata cura dobacila da sam zgodan. Smješkao sam se cijeli dan zbog toga", napisao je jedan student na Redditu.

shimmer fallback

Kada 'ne misli ništa' stvarno i ne misli ništa

Muškarci su sposobni potpuno se isključiti iz ovozemaljskog svijeta i samo odmarati mozak. Znamo da ti je to teško shvatljivo jer žene vječno o nečemu razmišljaju i u tvojoj glavi nema trenutaka mira. "Obično kada sjedim i gledam u prazno, ne razmišljam o apsolutno ničemu. Pogotovo ne ništa loše o svojoj ženi. Šanse su da ću možda razmišljati o promjeni mrežice na slavinama, ali ništa prekomplicirano. Eventualno me misli mogu odvući u dvorište pa razmišljam je li trava već previše narasla i hoću li je moći normalno pokositi", iskreno je napisao jedan muškarac.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.