Stihovi za rođendan prijatelju

Kako uputiti čestitke za rođendan prijatelju ili osobi do koje vam je stalo i zbog čijeg se rođendana i sami veselite? U takvoj prilici najbolje dođu stihovi za rođendan prijatelju

Stihovi za rođendan prijatelju

Na žalost, malo ljudi se danas može pohvaliti da ima takve prijatelje koji su mu uputili takvu čestitku te da su im u pamćenju ostali stihovi za rođendan prijatelju koje su sami dobili ili pak nekom dragom od srca poklonili.

A znate li kako se mogu poslati stihovi za rođendan prijatelju?

Ako je netko od vaših najdražih prijatelja slavi uskoro rođendan, a još uvijek niste osmislili poklon, pokažite toj osobi da se radujete s njom, ili još bolje neka to kažu stihovi za rođendan prijatelju.

Pošaljite čestitke prijatelju koji možda nije uz vas u tom trenutku. U takvim prilikama stihovi za rođendan prijatelju su kao naručeni za vas.

Za vas smo izdvojili nekoliko lijepih načina da uputite čestitke za rođendan. Evo nekoliko zanimljivih koje možete upotrijebiti.

Neka ti život bude najveći ostvareni san, dragi moj prijatelju sretan ti Tvoj dan.

Bez Tebe podrška koja mi treba i moja snaga bile bi nedostatne za životne borbe. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu. Sretan ti rođendan!

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.

Po nama najljepši stihovi za rođendan prijatelju koje smo pronašli su:

"Želim ti ono što se nitko nije sjetio da ti poželi, a što potajno iščekuješ. Neka ti i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno."

Osobi koja slavi rođendan i kojoj je stalo do vas, kao i vama do nje, svaka vaša lijepa riječ mnogo će značiti, a posebno lijepo upakirani stihovi za rođendan prijatelju.