Brak na prvu

Slijedi zajednička večera, a Miljana i Marko spremni su za igru: 'Volimo da je sva pažnja usmjerena prema nama, da šokiramo publiku'

Kandidati se pripremaju za novu zajedničku večeru. I dok se jedni vesele, Lorena je dosta skeptična oko susreta jer predosjeća da će se dogoditi neka drama, no ističe da ne želi unaprijed paničariti.

Brak na prvu - Miljana i Marko dolaze.JPG

Kandidati jedva čekaju bolje upoznati najnoviji bračni par, a u jedno su uvjereni – zvijezda večeri na ovaj ili onaj način bit će Miljana.

''Volimo da je sva pažnja usmjerena prema nama, da šokiramo publiku'', zadovoljna će biti Miljana prije susreta i priznati da ju nije briga za tuđa mišljenja, a njezin će modni odabir za tu priliku neke prilično neugodno iznenaditi.

Večer će krenuti u opuštenom tonu, no atmosfera će se vrlo brzo promijeniti. Kandidati će pokušati ležerno započeti razgovarati s Markom A. koji će biti raspoložen za podbadanja, a neke će kandidate odlučiti posve ignorirati. Uz to, jedna će naizgled bezazlena tema posebno potaknuti trzavice za stolom.

Stari parovi vrlo će otvoreno kritizirati Miljanu i Marka čim ovi napuste stol, a i njih će dvoje iskoristiti trenutak nasamo da izravno kažu tko im se od ekipe sviđa, a tko ne.

''Što god da su oni imali, mi smo to promijenili. Ako je to bila harmonija, mi smo je uzburkali. Prilično smo preuzeli pažnju'', zaključit je Marko A.

Kako će proteći večer, tko će se naći na ''crnoj listi'' novog para i tko će predvoditi u ogovaranju, glerdatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.