Savjeti za planiranje selidbe

Planiranje selidbe može biti mukotrpan proces, a u nastavku pročitajte korisne savjete kako organizirati selidbu

Savjeti za planiranje selidbe

Planiranje selidbe mnogima je omražen pojam jer podrazumijeva veliku količinu stresa i utrošenog vremena. No, uz dobru organizaciju, planiranje selidbe ne mora biti toliko mukotrpan proces. Sve leži u planiranju, pa tako počnite od datuma selidbe koji mora biti vodilja svih planova. 

Za planiranje selidbe važno je zapamtiti da od nekud treba krenuti, pa se prije selidbe možete raspitati o premještaju u novi vrtić ili školu i potražite novog liječnika u blizini. Kada se datum preseljenja približi, odaberite pouzdanu tvrtku za selidbu i nabavite što više kutija i pribora za pakiranje.

Image


(FOTO: Pixabay)

Ne zaboravite otkazati svu poštu na staru kućnu adresu. Također, izradite ključeve novog doma za sve ukućane i sav namještaj naručite na vrijeme kako se ne bi dogodilo da vas prilikom useljenja dočeka nepotpuno namješteni dom. Kada znate da ste osim o osnovnim stvarima vodili računa i o sitnicama koje će olakšati snalaženje vama i ostatku obitelji već će vam se činiti da je većinski dio odrađen, a pakiranje i raspakiravanje stvari činit će se kao manji dio posla.