Savjeti kako nositi ravne cipele

U nastavku pročitajte neke savjete o tome kako nositi ravne cipele

Savjeti kako nositi ravne cipele

Kako nositi ravne cipele?
Prema nekim istraživanjima prosječna žena u svom ormaru ima 19 pari cipela. 
osim što izgledaju lijepo, svaki par ima svoju svrhu. Ravne cipele nosimo svaki dan jer su udobne i odgovaraju svakoj odjevnoj kombinaciji.
U drugima se usudimo izaći iz kuće jedino kada je suho i sunčano, dok neke treće čuvamo za posebne prilike.

ImageEvo kako nositi ravne cipele
Ako ste hrabri i odvažni upustite se u kombinaciju s elegantnim cipelama ravnog potplata, a za vitkiji izgled poželjno je da rub suknje bude malo iznad koljena.
Ako vam ne smeta vaša visina onda možete bez nelagode nositi japanke, ravne sandale i balerinke koje ne izlaze iz mode. Vole ih nositi čak i one nižeg rasta. 

No, ako vam ipak smeta taj "manjak" koji se bez potpetica gubi, evo i nekoliko savjeta kako nositi ravne cipele a ipak izgledati više.

Ako volite minice, samo naprijed, ali ako ih nosite na ravne cipele, izbjegavajte Rimljanke i generalno sandale čiji remenčić završava oko zgloba.
Ovakve cipele vizualno skraćuju noge pa radije odaberite balerinke koje će savršeno ukrasiti nogu i zaokružiti cijeli outfit, a figuru učiniti izduženijom.

Kratke hlačice i balerinke nikako nisu najbolja kombinacija ako ste nižeg rasta.
No, to ne znači da treba potpuno odustati od ravnih cipela. Mokasine ili tenisice super su odabir uz hlačice jer ti neće vizualno "odrezati" figuru!
Nadamo se da će vam ovih par savjeta kako nositi ravne cipele biti od koristi