Savjeti i ideje kako iskoristiti stare lonce

Savjeti i ideje kako možete iskoristiti stare lonce koje ste namjeravali baciti i pri tome napraviti nešto korisno i zabaviti se

Savjeti i ideje kako iskoristiti stare lonce

Ako biste sada ili u bilo koje vrijeme pretresli svoje kuhinje i ostave, sigurno biste pronašli gomilu stvari i lonaca koje su ”zrele” za bacanje. 
Ipak, vi se ne odlučujete na bacanje nego ih  ipak čuvate malo duže jer vam u nekoj nedefiniranoj budućnosti mogu zatrebati. Tako je i s loncima, ali i sa svim drugim stvarima. Sigurni smo da vam treba ideja kako iskoristiti stare lonce da biste ih se "riješili".

ImageSkoro sve stare stvari mogu se iskoristiti ponovo na maštovit način pa tako možete iskoristiti i stare lonce. Kako? evo ideje.
Nemojte bacati stare lonce ni tave, iskoristite ih na najbolji mogući način, a sigurno ste barem malo kreativni i imate volju, onda običan stari lonac možete ukrasiti kako želite, ili on može ostati takav kakav je, a u njega posadite cvijeće, te ga smjestite negdje u dvorište, vrt ili balkon. 
Nikako nemojte bacati stare lonce ili tave, iskoristite ih na najbolji mogući način. Ako ste barem malo kreativni i imate volju, onda će vam se ove ideje činiti vrlo zanimljive.

Napravite hranilice za ptice ili posude za odlaganje kišobrana, samo pustite mašti na volju neka ona smisli kako iskoristiti stare lonce.