Brak na prvu

Saša je prešla granicu i zaprijetila Bojanu, čak je i produkcija morala intervenirati

'Saša, prijetnje na setu nisu dopuštene, u redu? Govoriti nekome da će mu netko polomiti noge, za to možeš biti kažnjena, itekako. Nebitno tko je, takve stvari ne dopuštamo. U redu? Prema nikome od nikoga', rekla je producentica Saši

thumbnail

"Imali smo malo vjetra, mogli smo barem jedan zmaj dignuti", rekao je Bojan Saši s kojom je morao odraditi zadatak na zagrebačkom nasipu. To je pokrenulo burnu svađu, zbog koje je morala intervenirati produkcija.

"Ne uživljavaj se mnogo u uloge", rekla mu je Saša.

"Ako se itko uživio, onda si to ti", odgovorio joj je Bojan, na što mu je ona rekla kako je seljačina. "Poslije ovoga ćeš imati traume. Ovo ti nije Big Brother. Vidjet ćeš", rekla mu je.

"Mico moja, ti si kamilica", nadovezao se.

"Pazi da ti netko ne slomi noge radi kamilice", ubacila se na što je Bojan odmah reagirao: "Ovo nije zezancija, da mi se ovako prijeti".

Budući da je prešla granicu, svakako je morala intervenirati produkcija.

"Saša, prijetnje na setu nisu dopuštene, u redu? Govoriti nekome da će mu netko polomiti noge, za to možeš biti kažnjena, itekako. Nebitno tko je, takve stvari ne dopuštamo. U redu? Prema nikome od nikoga", rekla je producentica.

"Prešla je granice, da mi se prijeti, u bilo kakvoj šali. Koliko sam ja puta htio reagirati u afektu? No, trebaš biti svjestan gdje si, što si i što se događa oko tebe", naglasio je Bojan. Saša je pak rekla da se takvih ljudi kao što je Bojan kloni te da je iz nje izvukao najgore.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.