Talentirane, uspješne i zgodne

One su 'San snova': Prekrasne hrvatske glumice koje osvajaju talentom i izgledom

One su talentirane, uspješne i zgodne, a imat ćemo ih priliku gledati ove jeseni u seriji 'San snova'. One su definitivno još jedan dokaz kako su Hrvatice zaista jedne od najljepših žena na svijetu

najzgodnije hrvatske glumice.jpg

Često pišemo o najljepšim glumicama u Hollywoodu, ali došlo je vrijeme da posvetimo nekoliko riječi i domaćim damama koje nimalo ne zaostaju za svjetskim ljepoticama.

Image
GLEDAJTE 'SAN SNOVA' OD JESENI PRVI UZ VOYO

Oni su 'San snova': Jesu li ovo najzgodniji hrvatski glumci?

Hrvatice mnogi smatraju jednim od najljepših žena na svijetu, a pogledamo li listu naših domaćih glumica, i mi se slažemo s ovom tvrdnjom.

Prekrasne, talentirane i uspješne, svaku od ovih ljepotica gledat ćemo od jeseni u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova' koja će biti dostupna na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama!

Ana Begić Tahiri

U novoj RTL-ovoj seriji 'San snova' gledatelji će moći uživati već ove jeseni, a među brojnim proslavljenim glumcima koji će u njoj zaigrati, našla se i Ana Begić Tahiri. Sjajnu Anu koja će uskoro proslaviti 44. rođendan svi se sjećamo kao legendarne Bibe iz 'Bibinog svijeta', a sada će u seriji 'San snova' utjeloviti kondicijsku trenericu Brankicu.

shimmer fallback

Mila Elegović

Serija 'San snova' okupila je doista impresivnu postavu, a jednu od glavnih ulogu utjelovit će i legendarna glumica Mila Elegović. Talentiranu, svestranu i zgodnu Milu od jeseni ćemo gledati moćnu Višnju Šarić, bivšu suprugu Stjepana Bubala kojeg glumi sjajni Zlatan Zuhrić Zuhra.

shimmer fallback

Tea Šimić

Jedna od glavnih uloga u seriji 'San snova' pripala je 29-godišnjoj glumici iz Gruda, Tei Šimić. Nakon završetka Akademije u Sarajevu, svoj je životni i profesionalni put započela graditi u Zagrebu, gdje izvodi svoje predstave, ali i vodi dramsku grupu u vlastitoj kazališnoj družini Emma, a iza nje je i nekoliko manjih televizijskih uloga. Tea će u seriji utjeloviti mladu ambicioznu odvjetnicu Maju Romić koja će se, igrom slučaja, naći u neočekivanom ljubavnom trokutu. Ovo joj je prva velika televizijska uloga zbog čega je presretna, a mi je jedva čekamo gledati na RTL-u od jeseni!

shimmer fallback

Arija Rizvić

Arija Rizvić 29-godišnja je kazališna redateljica i glumica koja dolazi iz Rijeke, a u Zagrebu je završila Akademiju dramske umjetnosti. Upravo je zgodnoj, talentiranoj i svestranoj Ariji u RTL-ovoj seriji 'San snova' pripala uloga Kristine Ćuk - jedne od glavnih ženskih uloga, ali i glavne 'negativke' u seriji.

shimmer fallback

Buga Marija Šimić

Jedna od mladih zvijezda serije 'San snova' je i svestrana i super talentirana glumica i operna pjevačica te umjetnička ravnateljica kazališta Mala scena - Buga Marija Šimić. Kći proslavljenih glumaca Vitomire Lončar i Ivice Šimića utjelovit će mladu Lanu Bubalo, kćer vlasnika NK Croatia, Stjepana Bubala kojeg glumi veliki Zlatan Zuhrić i Višnje Šarić - Bubalove bivše supruge koju je utjelovila sjajna Mila Elegović. Osim toga, 29-godišnjoj Bugi ovo će biti prva televizijska uloga stoga se jako veselimo vidjeti je na malim ekranima.

shimmer fallback

Nadia Cvitanović

Nadia Cvitanović, splitska glumica sa zagrebačkom adresom, još je jedna talentirana glumica koju jedva čekamo gledati u novoj RTL-ovoj seriji. 33-godišnjoj Nadiji pripala je uloga Sonje Herman, diplomirane građevinarke koja s ocem Rudolfom (Frano Lasić) vodi zajedničku tvrtku.

shimmer fallback

Ne možemo se odlučiti koja nam je ljepša, a sve ih jedva čekamo vidjeti u seriji 'San snova' koju ćeš od ove jeseni moći gledati na RTL-u i platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.