GLEDAJTE 'SAN SNOVA' OD JESENI PRVI UZ VOYO

Oni su 'San snova': Jesu li ovo najzgodniji hrvatski glumci?

Oni su talentirani, šarmantni, uspješni i - 'zgodni do bola'

najzgodniji hrvatski glumci_1.jpg

Velik je broj glumaca koji privlače i talentom i izgledom, kako u svijetu, tako i kod nas. Nije nikakva tajna da se domaća glumačka scena može pohvaliti brojnim zgodnim i talentiranim glumcima koji zrače nevjerojatnom karizmom i neporecivim šarmom.

Od onih koji su nam svima već jako dobro poznati zbog svojih uloga u brojnim, kazališnim predstavama, domaćim serijama, ali i filmovima do nekih novih lica, mladih glumaca koji se s pravom nalaze na popisu najtalentiranijih glumačkih nada u Hrvatskoj - izdvojile smo samo neke od najzgodnijih glumaca na našim prostorima.

Osim što su zgodni i talentirani, sve ćemo ih od jeseni moći gledati u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova' koja će biti dostupna na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama!

Mislav Čavajda

Mislava Čavajdu svi znamo kao jednog od najtalentiranijih hrvatskih glumaca, ali zanimljivo je da je ovaj 42-godišnjak prvo upisao upravo pravni fakultet, no ljubav prema glumi ipak je prevagnula. Tako je 2000. upisao zagrebačku Akademiju dramske umjetnosti, bio je član ansambla Hrvatske drame Ivana pl. Zajca, a od 2016. je u ansamblu Drame HNK Zagreb. A čini se kako će se Mislav ipak na neki način ostvariti i kao pravnik jer od jeseni ćemo ga imati prilike gledati u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova' u kojoj će utjeloviti pravnika istoga imena.

shimmer fallback

Marko Braić

Marko Braić je definitivno jedno od najistaknutijih mladih glumačkih nada na domaćoj sceni. Ovaj 32-godišnjak dolazi iz Pule, a glumu je završio na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Talentirani Marko ima jednu od glavnih uloga u novoj seriji, 'San snova', pa ćemo ga tako od jeseni moći gledati kao nogometaša Alena Stošića pred kojim je transfer života. Kada u bizarnoj nesreći tijekom procesije u rodnom Kamenu ozlijedi već ozlijeđeno koljeno, Alen Stošić mora početi ispočetka, a upravo je njegova životna prekretnica okosnica ove RTL-ove serije.

shimmer fallback

Filip Juričić

Poznati glumac Filip Juričić u svojoj karijeri ostvario je brojne kazališne i televizijske uloge, a njegov glas možemo čuti i u sinkronizacijama brojnih animiranih filmova. Među posljednjim projektima nalazi se i RTL-ova serija 'San snova' u kojoj će se ovaj 42-godišnji glumac gledateljima predstaviti kao trener Goran - legendarni golman kluba Croatia, a danas trener njegovih juniora. U klubu i šire poznat je kao veliki zavodnik, na treninzima kao pomalo šlampavi vođa, a mi jedva čekamo vidjeti kako će se talentirani glumac naći u ovoj ulozi.

shimmer fallback

Marko Petrić

Marko Petrić je jedan od najuspješnijih glumaca nove generacije. Uskoro će proslaviti svoj 36. rođendan, a mnogi su ga zbog izgleda prozvali 'hrvatskim Johnnyjem Deppom'. Iza sebe ima brojne uloge, što kazališne, što televizijske i filmske, ali i brojna priznanja među kojima je i prestižna Nagrada hrvatskog glumišta, a također je dio i glumačke ekipe nove RTL-ove serije 'San snova' koja je perjanica jesenske programske sheme. Naime, Marko će u seriji utjeloviti Zvonimira Hermana - studenta arhitekture i Instagram zvijezdu.

shimmer fallback

Josip Brakus

Splićanin sa zagrebačkom adresom, 31-godišnji Josip Brakus član je ansambla Satiričkog kazališta 'Kerempuh' te jedna od najvećih glumačkih nada u Hrvatskoj. U seriji će utjeloviti mladog nogometaša Matea Romića koji je, unatoč ogromnom talentu, pun sebe, igra u malom klubu u rodnom kraju i sanja o velikoj karijeru. Mladom glumcu ovo će biti prva velika televizijska uloga u životu, ali sigurne smo - ne i posljednja.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.