#podrzidomace

Ručno oslikane vrećice za vino s likom Orašara s hrvatskim potpisom

Pronašle smo jedinstvene ukrasne vrećice koje su točka na "i" svakog dara

BeFunky-collage (1).jpg

O domaćem brendu Shuz već smo pisali. Radi se o domaćem brendu koji je specijaliziran za izradu i oslikavanje zanimljivih platnenih tenisica, a sada su nas odlučili oduševiti još jednim prigodnim proizvodom – ukrasnim vrećicama za vino s naslikanim likom Orašara.

Jedinstvene, ručno slikane i beskrajno simpatične – Shuz vrećice za alkoholne boce savršena su alternativa ukrasnom papiru ili običnim kartonskim vrećicama. Napravljene od eko materijala, ručno šivane i oslikane omiljenim likovima Orašara, ove vrećice točka su na „i“ svakog blagdanskog poklona.

shimmer fallback

Ono što je odlično je i to što mogu doći s personaliziranim natpisima i potpisima, pa će same po sebi biti osobni znak pažnje koji će oduševiti svakoga. Vrećice su dio posebne kolekcije Wine bagz, osmišljene za blagdane. Osnovna ideja je da Shuz vrećice razvesele onoga kome je darovana.

Cijena svake vrećice je 11 eura, odnosno 83 kune po komadu, a mogu se naručiti na web shopu brenda. Kupnjom ove vrećice podržat ćeš lokalni brend, a i izmamati osmijeh na lice svim ljubiteljima vina.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.