Vinski užitak u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik

Degustacije vina, izvrsna hrana i tretmani tijela na bazi vina - ožujak u Clubu Funimation Borik u Zadru u znaku je hedonizma!

Vinski užitak u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik

Sredina ožujka u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru oduševit će sve koji vole uživati u vrhunskim vinima. Naime, od 15.03. do 20.03.2014. tamo možete doživjeti vinsko putovanje upoznajući vina cijela Hrvatske: svoja izvrsna vina predstavit će Kutjevo, Meneghetti Istra, Kunjas Korčula te talijanski Prosecco Valdo.

Kako se dobro vino najbolje slaže s dobrom hranom, u hotelu su pobrinuli da uživate u paškim sirevima iz domaće proizvodnje te ostalim sjajnim delicijama naše poznate alpsko – jadranske kuhinje.  

No, ono što će posjet Falkensteiner Club Funimation Borik učiniti neodoljivim su jedinstveni vinski wellness rituali posebno kreirani za Falkensteiner. U vinu se ne krije samo istina, već i zdravlje i ljepota. Ljekovita, ali i kozmetička svojstva grožđa i vina poznata su još od antičkih vremena. Zahvaljujući sastojcima grožđa vinoterapija ima dokazani anti-aging efekt: potiče mikrocirkulaciju i produkciju kolagena, ali i izmjenu tvari i izlučivanje otrova iz vezivnih tkiva, čime koža postaje čvršća i napetija. Djeluje i protiv celulita jer ima drenažni učinak, pa potiče cjelokupnu izmjenu tvari, a posebno razgradnju masnih nakupina. 


shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallback


Preporučuju vam drenažni tretman opuštene kože tijela i kože zahvaćene celulitom:

  • Peeling s moštom i lavandinim medom
  • Maska od termalnog blata i Muscat grožđa
  • Nanošenje vinskog nektara na najugroženije dijelove
  • Drenažna masaža uljem koštica grožđa i macerata ružmarina


O hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik

Falkensteiner Club Funimation Borik idealno je mjesto za odmor tijekom cijele godine. Hotel se nalazi na samoj obali u blizini slikovitog grada Zadra. Uživajte u neobičnom i stiliziranom dizajnu, u mediteranskim bojama hotela koji raspolaže s 258 moderno uređenih soba i apartmana. Osim što predstavlja odličan izbor za obiteljski odmor, hotel je poznat i po izvrsnoj wellness usluzi. U Acquapura SPA centru možete uživati u jedinstvenom vodenom svijetu prepunom različitih doživljaja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.