Kućice u šumi

Ove šarmantne kuće u Gorskom kotaru idealne za vikend odmor

Kao stvorene za bijeg od gradske vreve, ove prekrasne kuće u Gorskom kotaru savršen su izbor za proljetni vikend odmor

kućegorskikotar.jpg
Foto: Airbnb

Proljeće je stiglo, a s njim i lijepo vrijeme i sunčani dani, što znači samo jedno - većina nas jedva čeka vikend, kako bismo mogli pobjeći iz grada i napuniti baterije. A svi ćemo se složiti da za proljetni odmor nema ljepšeg mjesta od Gorskog kotara - svjež zrak, šumsko zelenilo i mirno okruženje sve je što nam treba, a sve to možemo pronaći upravo tamo.

Image
Pobjegni od svakodnevnih obaveza

Provedi vikend u Istri - pronašle smo savršene kuće za odmor

Zato smo se bacile u potragu i na Airbnb-u pronašle pet kuća koje su kao stvorene za vikend u prirodi. Okružene šumom i zelenilom, ove kuće savršene su za bijeg od stvarnosti i svaka je od njih prekrasna na svoj način, a sve su smještene u Gorskom kotaru, koji je od Zagreba udaljen nešto malo više od sat vremena vožnje.

Ako se spremaš na vikend izlet u Gorski kotar i još uvijek nisi pronašla smještaj, pogledaj ove kuće koje su nas ostavile bez daha - a sigurno će i tebe.

FOREST HOME villa

U gustoj borovoj šumi u srcu Gorskog kotara, smjestila se raskošna moderna villa FOREST HOME. Idealna za nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima, ova vila spaja vrhunski komfor modernog smještaja i netaknutu prirodu. Kuća sadrži saunu, jacuzzi, dječju igraonicu, besplatni internet i privatni parking. Ima tri spavaće sobe, može primiti do osam gostiju, a cijena noćenja iznosi 3.331 kunu.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Casa Nube

  • CASA NUBE
  • Hlevci, Primorsko-goranska županija

Moderna i šarmantna kuća s bazenom smještena u mjestu Hlevci, udaljenom nešto više od sat vremena vožnje od Zagreba, savršeno je mjesto za vikend odmor. S tri spavaće sobe, šest kreveta i četiri kupaonice, ova kuća može primiti do osam gostiju, a za jedno noćenje u ovoj kući morat ćeš izdvojiti 3.150 kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Planinski dom Karolina

  • KAROLINA
  • Ravna Gora, Primorsko-goranska županija

Udobna i šarmantna, ova je planinska kućica odlično mjesto za vikend odmor i uživanje u svježem planinskom zraku, netaknutoj prirodi i lokalnom iskustvu. Smještena u slikovitom selu Stari Laz u blizini Ravne Gore, do planinske kuće Karolina lako se dolazi automobilom, a udaljena je jedan sat vožnje od Zagreba. Ima tri spavaće sobe s pet kreveta i tri kupaonice, može primiti do osam gostiju, a cijena noćenja iznosi 1.439 kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Villa Fužine

Villa Fužine s četiri zvjezdice smještena je u mirnom mjestu udaljenom samo 50 kilometara od Opatije i 34 kilometara od Rijeke. Villa ima tri spavaće sobe, četiri kupaonice, blagovaonu i dnevnu sobu s kaminom, kuhinju, kao i saunu i hidromasažnu kadu, a može primiti do devet gostiju. Cijena noćenja u ovoj vili iznosi 3.225 kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Kuća za odmor Sobol

  • SOBOL
  • Kočičin, Primorsko-goranska županija

Planinska kuća Sobol nalazi se u mjestu Kočičin u dolini Veličanstvenih leptira, koja broji preko 500 vrsta leptira i nalazi se u neposrednoj blizini rijeke Kupe u Kupskoj dolini. Kuća je potpuno opremljena, s tri spavaće sobe, devet kreveta i tri i pol kupaonice, a može primiti do devet gostiju. Za jednu noć u ovoj kući morat ćeš izdvojiti 1.355 kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.