Kako kampirati: Korisni savjeti prije odmora u kampu

Ako niste sigurni kako kampirati, u nastavku pročitajte savjete koji vrijede u svim kampovima

Kako kampirati: Korisni savjeti prije odmora u kampu

Kampiranje je jedna od onih aktivnosti koju ćete pamtiti cijeli život ako sve prođe onako kako ste zamislili, stoga je važno znati kako kampirati i što vam je sve potrebno za najbolji mogući provod. 

Kako kampirati?
Ako imate viziju i sve potrebne rekvizite, ali niste sigurni kako kampirati, možete započeti s odabirom lokacije. Odaberite željeni kamp i putem telefona ili web stranice informirajte se o parcelama. Po dolasku u kamp, recepcionar će vas uputiti na neku od slobodnih parcela. Odabir mjesta je slobodan samo na neparceliranom dijelu, dok numerirane parcele možete odabrati ovisno o tome jesu li u trenutku vašeg dolaska slobodne.

Image


(FOTO: Pixabay)

U kampu mogu biti smješteni samo gosti koji su ispravno prijavljeni na recepciji, a ne zaboravite i na ljubimce koje također trebate prijaviti. Ako je ikako moguće, dođite u kamp po danu kako biste izbjegli remećenje noćnog mira koji inače poštuje većina kampova, a koji najčešće traje od ponoći do šest ili sedam sati ujutro. 

Prilikom postavljanja šatora, pripazite da poštujete granice parcele i ne ostavljajte stvari na tuđoj parceli. Priključivanje na električni ormarić prepustite ovlaštenoj osobi, a smeće sakupljajte u kontejnere.