Gastro destinacije za ljubitelje organske hrane

Ako vam je hrana bitna i pazite što jedete, ovo su destinacije za vas...

Gastro destinacije za ljubitelje organske hrane

Danas, više nego ikada prije, ljudi su svjesni utjecaja kojeg imaju na okoliš. Mnogobrojne organizacije zalažu se za proizvodnju organske hrane jer je sve jasnije kako se moraju donositi nove odluke u svrhu zaštite planete. S ciljem očuvanja i zaštite okoliša 22. travnja svake godine obilježava se Dan planeta Zemlje, a 22. rujna i Svjetski dan organske proizvodnje.

Proizvodnja organske hrane podrazumijeva izbjegavanje korištenja umjetnih gnojiva i pesticida što vodi do ekonomske, ekološke i socijalne dobrobiti. Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, istražio je svojih više od 1,5 milijuna smještajnih objekata u više od 123 000 destinacija diljem svijeta kako bi preporučio najbolje lokacije na kojima možete probati zdravu, organsku hranu - od užurbanih tržnica gdje se mogu kupiti svježe i lokalno uzgojene namirnice do farmi u kojima gosti mogu posaditi i ubrati proizvode prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6