Prvi put u 'Braku na prvu' jedan će par živjeti odvojeno nakon medenog mjeseca!

U današnjoj epizodi parovi se pripremaju za povratak u 'stvarni svijet' zvan zajednički život...

Saša Đorić.PNG

Svi parovi jedva čekaju vidjeti svoje nove domove, osim Saše i Bojana, koji će ipak živjeti u odvojenim stanovima. Eksperiment večeras ulazi u novu fazu kada će se svi parovi upoznati na zajedničkoj večeri i za većinu je to uzbudljiv korak jer će imati priliku upoznati partnera u novom okruženju tijekom razgovora s drugima. A za Bojana će to možda biti prilika za mali pomak nabolje. „Spreman sam pružiti priliku svakome, nije se Saša meni ništa zamjerila, niti mi imamo nekakav predubok ili preintiman odnos koji trebamo graditi. Mi smo se dogovorili da ćemo se prijateljski podružiti u svemu ovome, pokušati uživati što je više moguće, no njoj se s vremenom nešto dogodilo, prebacilo ju je nešto...“, rekao je iskreno Bojan koji je i dalje spreman razvijati prijateljski odnos sa Sašom ako to ona bude željela.

shimmer fallback

„Jedva sam se vratila sama sa sobom u balans i stvorila sebi ugodan ambijent i energiju, jednostavno se ne želim više igrati sama sa sobom zbog svoje emocionalne higijene. Jednostavno ne mogu sebe više puniti kao što se puni otpad za smeće pa poslije treba vremena da se taj otpad izbaci“, rekla je Saša.

shimmer fallback

Koji će pojednici otkriti ono što ih najviše muči te kako će ostali parovi reagirati na Sašinu i Bojanovu priču - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.