LJUBAV, IZDAJA I MISTERIJI

Prve ljetne dane provedite uz platformu Voyo i vrhunske dramske serije europske produkcije!

Nove sjajne dramske serije ovih dana stižu na platformu Voyo! Prve epizode romantične turske drame 'Ako voliš' već su dostupne, od danas će gledatelji moći uživati u talijanskoj krimi poslastici 'Za Elizu: Slučaj Claps', a 3. srpnja stiže i talijanski triler 'Hladno ljeto'

Ako volis.jpg
Foto: RTL

Pretplatnici streaming platforme Voyo već danas mogu pogledati prve epizode turske romantične drame 'Ako voliš', a svaki dan na platformu stiže nova epizoda serije. Radnja isprepliće sudbine glavnih protagonista Atesa (Kerem Bursin) i Leyle (Hafsanur Sancaktutan). Nakon majčine smrti, Ates je poslan u internat iz kojeg se nikada nije vratio kući i ne vjeruje nikome. Leyla, s druge strane, nikada nije upoznala svoju obitelj i preživljava varajući ljude. Serija 'Ako voliš' istražuje što će se dogoditi kada se njihovi putevi sretnu. Nakon očeve smrti, Ates se vraća kući iz inozemstva kako bi preuzeo skrbništvo nad svojom braćom i sestrama. Tada upoznaje Leylu, koja traži svoju obitelj. Hoće li Ates i Leyla, svaki sa svojim teretom prošlosti, uspjeti pronaći svoje mjesto u svijetu? Glavnu mušku ulogu u seriji ponio je miljenik milijuna žena diljem svijeta, Kerem Bursin, kojeg su gledatelji RTL-a imali prilike gledati u velikom hitu 'Miriše na ljubav', koji je u cijelosti također dostupan za bingeanje na platformi Voyo!

Image
Foto: RTL

Na Voyo je danas stigla i talijanska serija 'Za Elizu; Slučaj Claps'. Godine 1993. šesnaestogodišnja Elisa iznenada nestane bez traga nakon što je zadnji put bila viđena u crkvi Svetog Trojstva. Njezina obitelj odmah posumnja na Danila Restiva, neprilagođenog mladića koji je bio opsjednut mladom Elisom te kreću u neumoljivo otkrivanje istine koje će potrajati i više od dvadeset godina. 'Za Elizu: Slučaj Claps' također paralelno prati i priču o ubojstvu Heather Barnett, Britanke čije je raskomadano tijelo pronađeno 12. studenog 2002. u njezinu domu. Je li Danilo Restivo krivac za oba ubojstva? Ono što se otkriva je šokantna poveznica između ova dva, naizgled nespojiva slučaja. Serija 'Za Elizu: Slučaj Claps' temeljena je na stvarnim događajima te detaljno prikazuje borbu jedne obitelji koja ne odustaje u pronalasku ubojice mlade djevojke unatoč korupciji i nemaru nadležnih tijela. Glave uloge u seriji ponijeli su priznati talijanski glumci Gianmarco Saurino, Anna Ferruzzo, Vincent Riotta, Giacomo Giorgio, Vincenzo Ferrera i Bianca Nappi.

Image
Foto: RTL

Ljubitelje talijanskih serija za ekrane će prikovati i napeta triler-serija 'Hladno ljeto', temeljena na bestselleru bivšeg tužitelja mafije Gianrica Carofiglija, koja na platformu Voyo stiže 3. srpnja. Radnja serije se odvija tijekom neuobičajeno hladnog ljeta 1992. godine u južnoj Italiji, u primorskom gradu Bariju, kada policijski narednik Pietro Fenoglio (Alessio Boni) osjeća da je mafijaški rat na pomolu. Unatoč skepticizmu šefa barijske policije, Pietro započinje svoju misiju suzbijanja rastuće mafijaške moći, dok mu se brak raspada. 'Hladno ljeto' nas vodi kroz mračne talijanske ulice gdje se zakon i kriminal sukobljavaju, a Pietro, u suradnji s bivšim prijateljem mafijaškog bossa, Nicollom Grimaldijem, otkriva da granice između dobra i zla mogu biti zamagljene. Ovaj napeti krimić donosi priču o izdaji, osveti i moralnoj dilemi, istražujući kako ni čuvari zakona nisu imuni na korupciju koja vlada gradom, a gledateljima nudi pregršt napetih otkrića i neočekivanih obrata. U glavnim ulogama našli su se Alessio Boni, Paolo Sassanelli, Giulia Vecchio, Giulia Bevilacqua, Marcello Prayer.

Preuzmite Voyo TV aplikaciju i uživajte u omiljenim sadržajima na svim pametnim televizorima – bez reklama!