UVIJEK NAPETO

Pred kandidatima 'Hell's Kitchena' je novo izbacivanje, ali jedan tim uspješno će poslužiti više od 30 jela!

Pred kandidatima 'Hell's Kitchena' je nova večera za goste koji stižu u restoran, a nakon prošlotjednog fijaska i oba potjerana tima, svi su bili složni – danas će dati svoj maksimum da se servis odradi do kraja. No tu neće biti kraja uzbuđenjima jer slijede i uvijek napete nominacije tijekom kojih će si kandidati itekako imati što zamjeriti

Hell's Kitchen - slijedi vecera.PNG

Novo jutro u kuću će donijeti adrenalin zbog zadatka. Naime, pred kandidatima je nova večera za goste koji stižu u restoran, a nakon prošlotjednog fijaska i oba potjerana tima, svi su bili složni – danas će dati svoj maksimum da se servis odradi do kraja.

Sous chefovi će pozvali kandidate u kuhinju kako bi započeli pripremu za večeru, obavijestivši ih kako će ponovno imati isti jelovnik kao i na prošloj večeri pa bi im to trebala biti savršena prilika za popravni ispit. Timovi će si međusobno pomagati u pripremi namirnica, a chef Gretić podijelit će ih u brigade jasno im davši do znanja što od njih očekuje. ''Idemo se proslaviti! Nezavršetak servisa nije opcija!'' ozbiljno će im kazati. A unatoč početnom optimizmu, prve greške krenut će nedugo nakon ulaska gostiju u restoran.

Čak dva člana jednog tima chef će poslati izvan kuhinje na ''hlađenje'', a njihov tim ubrzo će se potpuno raspasti pa će protukandidati morati preuzeti sve narudžbe! ''Oni su vani, mi smo unutra. Sad polako samo, koncentracija'', bodrit će se međusobno preostali natjecatelji koji će uspješno izbaciti više od 30 jela gostima.

Hoće li im to biti dovoljno za završetak servisa i potpunu dominaciju ili će posustati na samome kraju i izgorjeti od prevelike želje, pokazat će večerašnja epizoda!

No tu neće biti kraja uzbuđenjima jer slijede i uvijek napete nominacije tijekom kojih će si kandidati itekako imati što zamjeriti.

Sve će kulminirati eliminacijama nakon kojih će, odlukom chefa Gretića, jedna osoba morati zauvijek napustiti show.

Tko ide kući, tko je briljirao i tko su pravi timski igrači? Nova epizoda showa 'Hell's Kitchen Hrvatska' na rasporedu je od 21.15 sati na RTL-u. Epizoda je već sada dostupna na platformi Voyo.