VRIJEME DOŠAŠĆA

Pogledajte predivne adventske vijence naših čitateljica

Danas, 3. prosinca, pali se prva svijeća na adventskom vijencu. Počinje vrijeme kada smo najviše posvećeni obitelji i prijateljima, a upravo ovaj period i mi smo odlučile započeti s prekrasnim fotografijama naših čitateljica

1600x1200-2dd1533c-38e2-11eb-8306-0242ac15000f (2).webp
Foto: Anita Crnjac/Facebook

Stiže poseban period u godini za svaku obitelj, kraj godine je adventsko vrijeme ili došašće kada se priprema za Božić. Četiri nedjelje prije Božića izrađuje se adventski vijenac s četiri svijeće koje simboliziraju četiri nedjelje došašća. A svaka od četiri svijeće ima posebnu simboliku - nada, vjera, radost i mir. Upravo zbog ovoga paljenje svijeća je vrlo emotivno i donosi radost u svaku obitelj. Danas, 3. prosinca, pali se prva svijeća na adventskom vijencu i donosi nadu.

Image
COCA-COLA BLAGDANSKI JELOVNIK

Orahnjača i makovnjača (slavonska gužvara)

Proteklih dana na našoj Facebook stranici mnoge naše čitateljice su s radošću podijelile fotografije svojih adventskih vijenaca. Svaki od njih je poseban i napravljen s puno ljubavi, a kako bismo i mi podijelile radost zbog ovog posebnog dana neke adventske vijence izdvojile smo u ovom članku. Naravno, bilo je vrlo teško odabrati među stotinama fotografija i ovo je samo mali dio radosti koji ste podijelile s nama. Hvala vam na tome!

Tajana Mališ

Image

Tatjana Ferić

Image

Antonija Halovanić

Image

Ivana Vidan

Image

Ivana Braičić

Image

Ivana Baranj

Image

Marija Šnaubert

Image

Nikolina Doležal

Image

Martina Dobrotić Malčec

Image

Antonija Čupić

Image

Anita Crnjac

Image

Biljana Baljak

Image

Ivančica Petrišić

Image

Mirela Lovrić

Image

Sabina Vrtar-Šatvar

Image

Sanja Kaloper

Image

Katica Ivanuša

Image

Zdenka Čabraja

Image

Branka Paravac

Image

Dijana Dija

Image

Pogledaj video: Recept za brze kolačiće