Brak na prvu

Petra u neviđenom stresu zbog bureka, a Miljana u šoku zbog Markovih stavova: 'Odakle im ideja da me spoje s takvom osobom?'

Novi dan sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' donosi nove zajedničke aktivnosti parova.

Brak na prvu - Petra i Dario rade burek.JPG

Tihomir i Manuela nakon njegovog izbivanja od nekoliko dana konačno će se ponovno sastati i zaigrati golf, a iskren razgovor pokazat će može li nakon brojnih trzavica njihov odnos konačno krenuti u pravom smjeru.

Nakon što ga je nazvala ženskarom, Marko i Petra izgladti će sve nesuglasice i dan završiti zajedno uz brojna intimna priznanja.

Prve trzavice u svom braku doživjet će i Stefan i Lorena, kojoj se baš neće svidjeti spoj koji je njezin suprug za njih isplanirao. ''Možda je ovo moj mali inat njemu'', poručit će.

I Hedviga, Zoran, Petra te Dario dan će provesti u adrenalinskim aktivnostima, utrkujući se autićima. Dario će upravo Petri prepustiti da ih vozi jer ne sumnja u njezine vozačke sposobnosti, a hoće li mu se ta odluka obiti o glavu, gledatelji će doznati već večeras.

Osim toga, Dario će za Petru pripremiti i papreni kulinarski izazov – mora mu ispreći burek koji nikad dosad nije radila. Dario će joj uporno micati recept, a u nekoliko navrata odbit će joj pomoći s kuhanjem pa će Petra postajati sve napetija te u jednom trenutku čak zaprijetiti odlaskom iz kuhinje!

Novi bračni par Miljana i Marko i dalje su na medenom mjesecu. I dok će ih oduševiti prirodne ljepote bajne Opatije, neki Markovi stavovi i tajne iz prošlosti Miljanu će pomalo šokirati.

''Odakle im ideja da me spoje s takvom osobom?'' upitat će zbunjeno.

Što ju je toliko iznenadilo i kako se Petra snašla u kuhinji pokazat će nova epizoda showa 'Brak na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.