Novo ime u svijetu online trgovine u ponudi proizvoda za zdravlje i njegu

Pharmeria.hr – nova digitalna platforma s najvećom ponudom ljekarničkog i drogerijskog asortimana

Pharmeria event (3).jpeg

Svijet online trgovine posljednjih je godina doživio rapidan rast u svim industrijama, a njegovom razvoju značajno je doprinijela i pandemija COVID-19. Današnji online kupci orijentirani su prvenstveno prema cijeni, jednostavnosti i brzini kupovine, a žele širinu ponude koja će im omogućiti kupovinu prema vlastitom stilu i izboru.

Kupci, koji su s vremenom postali educiraniji i snalažljiviji, provjeravaju relevantnost izvora, posebno kada je u pitanju briga o zdravlju.

Najstarija vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, Medika, svojom inovativnom digitalnom platformom, Pharmeria.hr, uspješno će odgovoriti svim zahtjevima suvremenog kupca, oslanjajući se na svoje stručno znanje i stogodišnju tradiciju u stvaranju inovativnog i modernog pristupa pružanju usluge.  

Inovativna digitalna platforma Pharmeria.hr jedinstveno je mjesto po ponudi najvećeg ljekarničkog i drogerijskog asortimana na jednom mjestu. Odlikuje je široka paleta proizvoda za zdravlje i ljepotu: od kozmetike, dodataka prehrani, vitamina i proizvoda na biljnoj bazi pa sve do medicinskih pomagala i uređaja.  

Snaga nove platforme potvrđuje se kroz najveću ljekarničku mrežu; ljekarne, Pharmeria partneri nude mrežu svojih podružnica pri čemu korisnik ima mogućnost odabira svoje preferirane ljekarne. Svi proizvodi nalaze se na skladištu Medike gdje se pakiraju za korisnika i dostavljaju kurirskom službom na kućnu adresu ili besplatno u odabranu ljekarnu.

Kvaliteta usluge Pharmeria ogleda se i u dodatnoj funkcionalnosti platforme koja po prvi put omogućava provjeru dostupnosti te rezervaciju bezreceptnih lijekova, koje nakon savjetovanja s ljekarnikom o primjeni lijeka, korisnik može preuzeti u ljekarni prema vlastitom izboru.