GLEDAJTE PRVI UZ VOYO

Nova, 16. sezona 'Ljubav je na selu' ove jeseni na RTL-u: 'U show uvodimo promjene, a već smo imali i obećanje o ženidbi!'

Nove seoske pustolovine, puno dobre zabave, smijeha i novih romansi, neka dobro znana lica, doza drame, svađa i ljubomore, ali i pregršt iznenađenja – sve to čeka brojne obožavatelje 'Ljubav je na selu' u novoj, 16. sezoni koja s prikazivanjem ove jeseni kreće na RTL-u.

Ljubav je na selu - Anita Martinovic_2.jpg

Omiljena 'Ljubav je na selu' s godinama se prometnula u najdugovječniji show koji se emitira na nekom hrvatskom televizijskom kanalu, o njoj se komentira, prepričavaju se najzabavnije scene, obitelj i prijatelji pozivaju se na zajedničko gledanje, citiraju se izjave najpoznatijih kandidata, a društvene mreže jednostavno gore od lajkova i komentara.

A svi najveći obožavatelji omiljeni show ove jeseni moći će gledati prije svih! Cijele epizode ‘Ljubav je na selu' bit će dostupne na RTL-ovoj novoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama!

Image

''Ponosna sam na sve brakove i veze koje smo uspjeli ostvariti u emisiji, na svu djecu koja su se rodila i na sve one ljude koji su bili dovoljno hrabri da se prijave u naš show, pa i po nekoliko puta. I, naravno, izuzetno sam ponosna na ekipu iza kamere koja radi marljivo i složno kako bi gledateljima donijeli njihov omiljeni show već 16. sezonu zaredom'', ističe producentica 'Ljubav je na selu' Marija-Jelena Zen te pomalo tajanstveno razotkriva samo dio iznenađenja koje u 16. sezoni očekuju gledatelje.

''Ove sezone donosimo veći broj epizoda, tako da se nadamo da ćemo usrećiti brojne gledatelje koji svaki put žale što je 'već gotovo'. Donosimo i veći broj farmera! A kako ljubav nema granica, malo ćemo biti popustljiviji i kad su u pitanju pravila emisije. To je sve što ću za sada odati''.

Image

Zabavni trenuci na farmama, rasprave i ljubomorne iskrice, napeta izbacivanja, fešte, uspješni ili manje uspješni pokušaji dama da se uhvate u koštac sa seoskim poslovima i životinjama, romantični spojevi, prvi poljupci te, naposljetku, ostvarene ljubavne veze između farmera i njihovih dama – sve to 'Ljubav je na selu čini toliko popularnim i neodoljivim formatom, čija se svaka nova sezona čeka s nestrpljenjem.

A na ljubavnoj karti koju će ekipa 'Ljubav je na selu' ove sezone proputovati naći će se mjesta kao što su Donja Banda, Jakšić, Novi Varoš, Nuštar, ali i slovensko mjesto Šmarje pri Jelšah, odakle dolazi deset novih farmera u potrazi za ljubavi. Sve će njih kroz prve susrete s damama koje su im pisale pismo, sve avanture na farmama, ali i uvijek napete eliminacije ponovno voditi voditeljica Anita Martinović koja ne krije svoje uzbuđenje i zadovoljstvo novim događajima sa snimanja.

Image

''Već su me prvi trenuci nove sezone kojima sam svjedočila oborili s nogu! Na zajedničkom upoznavanju već su bile jasne prve emocije, zaljubljivanja na prvi pogled, ali i odljubljivanja u roku od samo 24 sata, a bilo je i suza. Ne mogu reći da imam neke favorite među farmerima u novoj sezoni jer su mi svi jednako dragi, ali uvijek mi je žao onih koji ne prođu dalje, a znam koliko su silno željeli pronaći ljubav. Već sam obišla neke farme i mogu samo reći da gledatelji mogu očekivati dramatične obrate i svakakva iznenađenja. Uz to, vraćaju nam se i neka dobro poznata lica, tzv. povratnice, koja će ponovno uveseljavati sve obožavatelje showa'', najavljuje Anita.

''Do sada se dogodilo to da su naši farmeri, u fazi prvog susreta s djevojkama, međusobno zamijenili najviše djevojaka u odnosu na potekle sezone. Imali smo ljubav na prvi pogled i obećanja o ženidbi, a u nekoliko dana se sve promijenilo'', otkriva i producentica Zen samo djelić zanimljivih tajni sa seta.

Image

Sve to najbolji je mogući poziv mnogobrojnim gledateljima da ne propuste novu, 16. sezonu 'Ljubav je na selu'. Tko putuje na farme, tko će biti zadužen za dramu i koji će farmeri ovaj put pronaći svoju srodnu dušu, doznat će se već ove jeseni na RTL-u i novoj platformi Voyo.