Najbolji stihovi za rođenje djeteta

Znate li kako se mogu napisati stihovi za rođenje djeteta roditeljima, ili baki i djedu kojima želite čestitati taj predivan dan u njihovim životima? Evo i savjeta

Najbolji stihovi za rođenje djeteta

Koji su najbolji stihovi za rođenje djeteta?

shimmer fallbackNema ljepšeg poklona za određenu prigodu od onog koji sami osmislite i napravite, ili napišete. Evo ideje kako biste mogli čestitati nekome rođenje unuke. Neka to budu riječi napisane od srca i neka čestitka bude iskrena. Samo takva čestitka u kojoj su stihovi za rođenje djeteta pamtit će se i čuvati dugo.

Nadahnuće za prikladne poruke pronaći ćete u najčešće unutar sebe. Stoga ako trebate čestitati nekome tko je dobio dijete prvi put, neka to budu stihovi za rođenje djeteta koje ćete sami osmisliti. U takvom slučaju nije važno kakvi su ti stihovi, nego da su pisani od srca i srcem.

"Dijete ne znači ni puno, ni malo. Dijete znači sve. 
Čestitam ti ovim stihom jer ovo je dan samo za stihove pogodan."

"Čestitke na tom blagu kojim ste nagrađeni. Kad jednom shvatiš da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali, nikada je ništa neće moći zamijeniti."

"Dobro nam došao anđele mali 
 donio si nam blagoslov i ljubav 
 ovaj dom nikad neće biti isti, jer u njemu je sad sva ljubav."

Čestitke roditeljima !

Najbolje čestitke za rođenje možda možete pronaći na internetu i iskopirati ih, ali tekst koji sami osmislite i stihovi za rođenje djeteta koje ćete napisati mami i tati te baki i djedu nikada se neće zaboraviti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.