Tetoviraj svoj znak

Ponosno pokaži tko si: Tetovaže za žene rođene u znaku Bika

Žene rođene u znaku Bika su strpljive, vrlo blage, no i odvažne, racionalne, ali i strastvene. Na njih se možeš osloniti, vjerne su, vole red i bitno im je da se osjećaju sigurno. Ako si i sama rođena u ovom znaku, znaš o čemu pričamo. Tetoviraj Bikicu i pokaži svima tko si

joey-nicotra-j2zR46A8dsQ-unsplash.jpg
Foto: Pexels

Ako te vuče želja za novom tetovažom, možda je pravi trenutak da tijelo ukrasiš jednom u znaku svog horoskopskog znaka. Nalazimo se u mjesecu Bika i za sve Bikice koje vole tintu, "pročešljale" smo Instagram u potrazi za inspiracijom. Rogovi su vrlo zahvalan motiv jer ih možeš stilizirati kako god poželiš. Primjerice, "omekšat" ćeš ih ukrasiš li ih cvijećem, simbolom godišnjeg doba u kojem si rođena.

Posebno su atraktivne tetovaže koje prikazuju horoskopske Bikice, žene s rogovima te tetovaže sazviježđa. Tetovažu možeš dodatno personalizirati tako što ćeš u nju ukombinirati nešto što ti je u životu bitno. Ako si glazbenica, to bi mogao biti violinski ključ, poput ove u nastavku.

Image
Imaš li favorita?

Ovo su najljepše tetovaže za žene. Samo moraš izabrati jednu za sebe

Žene Bikovi su vrlo strpljive i tople osobe, izuzetno blage, no to nikako ne znači da se daju "motati oko prsta". Izazoveš li ih, pokazat će ti svoju vatrenu narav i jasno ti dati do znanja da je njihov karakter čvrst i da ne vole oportuniste. Bikice brzo uče i ne ponavljaju pogreške. Vole rutinu i sigurnost, no nisu dosadne. Vrlo su senzualne i ženstvene. Da ne duljimo, pogledaj kakve smo tetovaže pronašle za žene rođene u znaku Bika.

Slušaj sebe

Tetovaža na stražnjoj strani leđa, duž ramena, prikazuje sazviježđe Bika u koje je dodana i poruka "Go with your gut", koja bi u slobodno prijevodu značila slušaj sebe.

Velika tetovaža

Žena Bik s dugom, bujnom kosom, Sunčevom galaksijom među rogovima i simbolom Bika na čelu. U ovoj tetovaži obuhvaćeni su svi astrološki i astronomski aspekti.

Lubanja

I lubanja može biti ženstvena, dodaš li joj cvijeće, poput goleme ruže među rogovima na ovoj tetovaži. Imaš li hrabrosti da rame ukrasiš lubanjom bika?

Anđeo čuvar

Anđeli čuvari vrijedno rade, a da toga nismo ni svjesni. Upravo to znači da sjajno obavljaju svoj posao. Tetovaža anđela čuvara s odlikama horoskopskog znaka i to u ženskoj verziji, izgleda sjajno. Lubanja bika daje na dramatičnosti.

Žena bik

Predivna velika tetovaža na lopatici koja prikazuje ženu s rogovima, astrološki simbol Bika te drvo života u lijevom gornjem uglu. Ako si ljubiteljica velikih tetovaža, ova bi ti se mogla svidjeti.

Tetovaža puna simbola

I minijaturna tetovaža može jako puno reći, poput ove na fotografiji u kojoj su sjedinjeni simbol horoskopskog Bika, obrnuti trokut koji znači žensku snagu, kreativnost i harmoniju, strijela okrenuta prema dolje koja simbolizira uzemljenost, stabilnost i mir , strelice koje gledaju lijevo i desno, a znače traženje svrhe i smisla, mjesec koji znači rad na sebi i izbacivanje negativne energije iz života te dijamant koji je simbol nepobjedivosti.

Image
Foto: Instagram/engrtommyg

Sazviježđe i simbol

Ako ipak više voliš jednostavne tetovaže, ova bi ti se mogla svidjeti. Sazviježđe Bika i simbol ovog horoskopskog znaka šalju vrlo jasnu poruku, a ta je da je njihova vlasnica rođena u znaku koji život doživljava ozbiljno i da se na nju možeš osloniti.