MALI I UMILJATI

Koje su pasmine pasa najbolji izbor za život u stanu?

Ako živiš u stanu ili manjem životnom prostoru, najbolji izbor su psi manjeg rasta, pasmine koje se manje linjaju te one kojima odgovara mirniji način života

profimedia-0795145888.jpg
Foto: Profimedia.hr

Imati psa jedna je od najboljih stvari na svijetu, no važno je znati da je to ujedno i jako velika briga i obaveza. Odlučiš li nabaviti psa, prije donošenje te odluke svakako bi trebala dobro promisliti hoće li se pas uistinu uklopiti u tvoj način života i hoćeš li biti spremna brinuti se za njega do kraja njegovog života. Nakon toga, potrebno je odlučiti i koja bi pasmina za tebe bila najbolji izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MALI PSI ZA VELIKU LJUBAV

Preslatke pahuljice: Najpopularnije male pasmine bijelih pasa

Ako živiš u stanu ili manjem životnom prostoru, najbolji izbor su psi manjeg rasta, pasmine koje se manje linjaju te one kojima odgovara mirniji način života. Ipak, važno je imati na umu da svaki pas, bez obzira na pasminu, treba ići van, boraviti u prirodi i uživati u zabavnim aktivnostima sa svojim vlasnicima.

Potrebno je istaknuti i da je umjesto kupnje, puno bolja opcija udomljavanje psa. Naime, u skloništima diljem Hrvatske nalazi se jako velik broj napuštenih pasa, mješanaca i čistokrvnih pasmina, koji bi voljeli pronaći svoj zauvijek dom. Odlučiš li udomiti psa, on će zauzvrat ispuniti tvoj život s radošću, veseljem i bezuvjetnom ljubavlju.

U nastavku otkrij koje su to pasmine idealan izbor za život u stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/3