Brak na prvu

Na zajedničku večeru stiže i Saša, no sve će zanimati samo jedno: 'Čujem da spavaš po tuđim sobama…'

Eksperiment je završio, a parovi su nastavili sa stvarnim životom. I dok će neki, poput Hede i Zorana, svaki slobodan trenutak nakon showa provesti skupa, neki će priznati da su se posvetili drugim ciljevima i planovima.

Brak na prvu - posljednje okupljanje.JPG

Svi parovi treće sezone 'Braka na prvu' okupit će se na zajedničkoj večeri kako bi otkrili sve pikanterije koje su se dogodile u međuvremenu.

''Mislim da će danas biti OK i bez tenzija. Mislim, ako budem raspoložena, mogu ja nešto započeti'', šalit će se Miljana.

Najveća enigma parovima bit će Lorena i Stefan pa će ih ispitivati u kojem je smjeru otišao njihov odnos. Petra i Dario stići će odvojeno, baš kao i Manuela i Tihomir, koji tijekom čitave večeri neće moći sakriti nesuglasice. ''Apsolutno je mogu pogledati ravno u oči'', poručit će on.

Na večeru će stići i Saša koja će iskreno poručiti bi li sve ponovila te otkriti u kakvim je sada odnosima s Bojanom.

No glavna tema ipak će biti Dario i njegove Plitvice jer će kandidati doznati da su ga ondje posjetile i Manuela i Lorena nakon kraja eksperimenta.

''Znaš što se dogodilo? Samo ne znam misle li ili ne misle da se to izgovori u nekom trenuku…'', šaputat će Heda Andrei, a i dečki će ispitivati Darija o sinoćnjem izlasku.

''Došli kod mene u sobu, popili par pića, ona zaspala, zaspao i ja, ujutro se probudili'', opravdavat će se ostalima.

''Čujem da spavaš po tuđim sobama'', zanimat će i Stefana.

Kako je protekla zajednička večera kandidata i što se to dogodilo večer prije, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u.