Brak na prvu

Miljani se nisu svidjeli Markovi stavovi: 'Ne znam odakle im ideja da mene spoje s takvom osobom'

I dok su ih oduševile prirodne ljepote bajne Opatije, neki Markovi stavovi i tajne iz prošlosti Miljanu su pomalo šokirali

thumbnail

Marko i Miljana su trenutačno na medenom mjesecu, a to su vrijeme iskoristili da se još više upoznaju. Što voliš, što ne voliš, što ti kod mene smeta, a što ti se svidjelo? To su ona tipična pitanja na koja su odgovorili i naši kandidati. "Sviđa mi se što s tobom imam o čemu razgovarati. Pažljiv si, poštuješ moje granice", rekla je Miljana, a s time se složio i Marko.

Bilo je toga i što oko čega se nisu baš složili, a to je pitanje vlastite misije na ovom svijetu.

"Koje su moje nesigurnosti? U smislu što radim ja u životu i koliko sam siguran da je ono što radim dobro. Propitujem ulogu na ovom svijetu, to je nesigurnost", rekao je Marko, što je Miljanu potaknulo na komentar.

"Nemoj se ljutiti, ja sam iskrena i direktna. Kako sam to već čula od tebe, pitam se kako to da netko tko je već zrela ličnost, pita se takve stvari. Kako to da već to ne znaš?", rekla mu je, a potom u izjavama oplela i po odluci eksperata.

"Ne znam odakle im ideja da mene spoje s takvom osobom. Mene? Ono što zacrtam to mora i biti. Želim to i to, točno znam što hoću i to moram ostvariti", rekla je samouvjereno. Marko pak smatra da se u ovom životu baš ništa ne treba. "Samo svjedočenje može biti lijepo i prekrasno", zaključio je.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.