Ljubav je na selu

Martina mašta o vjenčanju: 'Moja šminka će biti posebna. Trepavice obavezno'

Svi farmeri i njihove odabranice vikend provode u Istri, a društvo im pravi i voditeljica Anita Martinović, raspoložena da iz njih izvuče sve pikanterije.

thumbnail

"Možda se oženim", obznanio je Siniša, na što su svi zapljeskali, a Martina se samo smješkala.

"Kad mi Siniša stavi prsten, nosit ću haljinu u obliku srca s cirkonima", komentirala je kratko Martina.

Anita je pokušavala izvući pokoju rečenicu od Martine, a Siniša je za to vrijeme govorio: "Nemoj me sad iznevjerit. Sve potvrdi što sam ja rekao."

Na to je Martina napokon odgovorila: "Da, istina je, hodamo. U vezi smo." Zatim je komentirala kako će imati posebnu šminku za vjenčanje. "Trepavice obavezno."

Anita je potom pitala Martinu kako su Sinišini sinovi prihvatili njihovu vezu, s obzirom da su sličnih godina kao ona, a Martina je odgovorila: "Ne znam ja ništa o tome", pa dodala da još nije upoznala njegove sinove.

Zatim je Anita pitala Sinišu, što on misli kako će dečki reagirati, ali Siniša je samo kratko odgovorio: "Pa ok."

"A kako ste vas dvoje prevazišli tu dobnu razliku?", pitala ih je Anita. Martina je prvo samo šutjela, a Siniša je rekao: "Ja lako!". Zatim je i Martina dodala: "Meni je lako s njim, kao da ima 20 godina."

"Ja kažem uvijek da u životu godine nisu važne", komentirao je Milko i dodao da su mu Martina i Siniša kao par genijalni.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.