NIKAD DOSADNO U 'LJUBAV JE NA SELU'

Prvi tulum donijet će strastvene poljupce i najavu braka, a prva izbacivanja nove šokove

Prvi tulum sezone proteći će u dobrom raspoloženju. I dok će se neke dame opustiti uz ples i pjesmu, neke će imati plan – što duže svog farmera imati samo za sebe.

Ljubav je na selu - Vesna.PNG

Najraspoloženija će biti Vesna koja će ljubiti čak dva farmera, Ante i Klara će se osamiti, a ostatak društva pokušat će doznati što se to događalo iza zatvorenih vrata.

Farmer Branko će, pak, nakon samo nekoliko sati provedenih uz svoje odabranice najaviti da je već pronašao ženu svog života koju namjerava i oženiti.

 ''Našao sam si jednu srodnu dušu s kojom mislim podijeliti život'', pred svima će priznati na iznenađenje okupljenih.

Jutro nakon dobrog tuluma bit će savršeno vrijeme da se prepričaju događaji i riješe nesuglasice. Anita Martinović posjetit će farmere i kandidatkinje ne bi li doznala sve pikanterije.

No uzbuđenjima tu neće biti kraj jer na redu su i prve eliminacije tijekom kojih farmeri već nekoga moraju poslati kući.

''Našla sam drugog'', poručit će svom farmeru jedna djevojka, oduševljena što ju je izbacio.

O kome se radi i tko je koga sve ljubio na tulumu,  gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Show možete gledati 24 sata unaprijed, na novoj streaming platformi Voyo.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.