'LJUBAV JE NA SELU'

Branka je zaključila da se Miji ipak ne može vjerovati

U večerašnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' došlo do novih ljubavnih zavrzlama. Branko i Mijo su se grlili, ali je na kraju zaključila da se Miji ne može vjerovati

eaa74fba03f71a0e2e82_889905.jpg

Mijo je odveo Kseniju i Branku u šetnju. Branku je zanimalo je li ikad šetao s dvjema ženama držeći se za ruke. "Jesam, tri, četiri", rekao je farmer. 

Ksenija je ostala na ljuljačci u parku, a Branka i Mijo odvojili su se i razgovarali nasamo. "Ne idu jedan uz drugoga nikako", komentirala je Ksenija njihov odnos. 

Branka i Mijo su se grlili. "Zagrljaj kao zagrljaj je inače jako emotivan. Meni godi ta toplina", rekla je Branka. Pitala je farmera je li mu žao što im je posljednji dan i da više neće biti na njegovom imanju. "Volio bih i Kseniju povesti, ali i tebe", priznao je Mijo. "Ne može tako. Nema dvije, samo jedna ovog puta", istaknula je Branka. 

"Ja osobno nisam preplašena da se mogu zaljubiti, ali stvarno bih morala vjerovati toj osobi. Možda sam i bezobrazna, ali Miji se ne može vjerovati. Stvarno se ne može vjerovati", zaključila je Branka nakon razgovora s farmerom. 

"Ljubav je na selu'" od sada možete pratiti i putem streaming platforme Voyo, i to čak 24 sata prije emitiranja na televiziji!