Trendi Milko

Farmer Milko: 'Volio bih da dođu žene koje nose tanga bikinije'

Milan Ercegović zvani Milko, Aniti je već u prvoj emisiji jubilarne 15. sezone 'Ljubav je na selu' objasnio što želi od kandidatkinja koje bi mogle doći kod njega u Šibenik

Milan Ercegović zvani Milko 70-godišnji je umirovljeni pomorac kojeg su gledatelji već upoznali u RTL-ovim kulinarskim showovima 'Večera za 5 na selu', gdje je nastupio u sklopu šibenskog tjedna, ali i u 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!', kada je kuhao u ekipi s umjetnicom Duškom Zaninović i policajcem Milom Perkovom. 

Milko je jedan od farmera u novoj, jubilarnoj 15. sezoni, koji je već u prvoj epizodi voditeljici Aniti objasnio što očekuje od kandidatkinja koje su mu pisale. Anita ga je pitala bi li se ponovno oženio.

"Slušaj, sad je trend u svitu, ako se nisi oženija dva ili tri puta, nisi ništa", objasnio je Milko Aniti te dodao da mora i to probati. Anita je zaključila kako je on trendi momak i prokomentirala kako ima i trendi majicu s ilustracijama.

"Mlada ženskica tu pliva i roni. I ovdje je neka u seksi kupaćem kostimu", rekla je Anita te pitala Milka i njegova prijatelja jel takve žene očekuju na farmi.

"Ja bi volio one tanga kupaće da ih imaju da ih gledam', rekao je Milko, na što mu je Anita rekla da gospođe od 50, 60 godine ne nose tange .

"Tko je rekao? Itekako nose", rekao je Milko.