Ljubav je na selu

Cure su stigle kod Dragoljuba na farmu: 'Širila je ruke kao da će me cijelog zgrabiti uz sebe'

Nakon što su prva tri farmera dočekala svoje odabranice, vrijeme je bilo da isto učine i ostali, a kod Dragoljuba je bilo posebno veselo.

"Dobar dan, najbolji farmeru", raširila je ruke Silva i veselo pozdravila Dragoljuba prilikom dolaska na njegovu farmu.

Dragoljub je na njezin veseli dolazak reagirao malo drugačije pa komentirao: "Ona je već od auta širila ruke, kao da će me cijelog zgrabiti uz sebe."

"Voljela bih da kliknem s njim", priznala je Silva pa Dragoljubu rekla da je jedva dočekala da ga vidi.

"Silva ko' Silva, zagrljaj je bio velik - drugarski, prijateljski", zaključio je Dragoljub.

Nakon što su se izgrlili, Silva je rekla Dragoljubu da ima pjesmicu za njega pa počela pjevati 'Otvor, ženo kapiju', ali u svojoj verziji: "Otvor, mužu kapijo, man se Očenaša, evo nas tri žene i našeg vozača."

Dragoljub se nasmijao pa se našalio: "Što će mi vozač, meni treba pet žena!" Silva je komentirala kako se baš zaželjela vidjeti Dragoljuba jer joj je već bilo dosta razmjenjivanja poruka.

Nakon Silve stigla je i Ljiljana, a Dragoljub je otkrio da nju zove 'gospođa iz metropola'. "Ona to prihvaća, neki put joj baš i nije svejedno, ali prihvatila je to kao pošalicu", rekao je Dragoljub.

Posljednja je stigla i Jasminka, a Dragoljub je rekao da je ona 'šećer na kraju' i nazvao je 'malom dragom Slavonkom'.

Za nju je Dragoljub komentirao kako je još uvijek zatvorena, tiha i mirna. Ipak, s njim mišljenje ne dijeli Ljiljana pa je tako otkrila: "Moje mišljenje je da Jasminka igra potpuno otvorene karte".