Lijepi nokti su u modi a znate li koliko traje trajni lak?

U nastavku pročitajte nekoliko korisnih savjeta o tome kako održavati nokte lijepima i koliko traje trajni lak kojeg mnoge dame u novije vrijeme često rade

Lijepi nokti su u modi a znate li koliko traje trajni lak?

Trajni lak možemo koristiti kako na rukama, tako i na nogama. Gelovi i trajni lakovi su izuzetno popularni jer nude bezbroj različitih boja i ukrasa.

Trajni lak ima svoje prednosti i nedostatke kao i svaki drugi načini uređivanja, a najveći problem ovog tretmana je koliko traje trajni lak u odnosu na gel za nokte. 

Trajni lak je lak koji traje duže od običnog laka, a na pitanje koliko traje trajni lak reći ćemo vam da traje otprilike 2 tjedna i više.
Da budemo precizniji, kada se kaže trajni, misli se na 3 do 4 tjedna, s obzirom na to da trajni lak traje onoliko dugo koliko noktu treba da izraste. 

Za razliku od geliranih noktiju, postupak stavljanja trajnog laka je puno kraći, a i možete ga poprilično jednostavno napraviti kod kuće. No, ipak je savršenu trajnu manikuru najbolje potražiti u profesionalnom salonu. U svakom salonu ćete imati i potpunu informaciju koliko traje trajni lak ako ga namjeravate staviti prvi put.

Sušenje traje nekoliko minuta i ovisi o jačini UV lampe, pa uz izradu svakog nokta pojedinačno, cijeli postupak traje oko sat vremena. N

U svakom slučaju radili nokte sami ili u salonu za uljepšavanje, nemojte se žuriti kada su u pitanju nokti jer o tome i ovisi koliko će trajati vaš trajni lak na noktima.