ZAJEDNO ZA MALIŠANE

Kupnjom proizvoda iz kolekcije 'Budi Melem' donirate sredstva udruzi 'RTL pomaže djeci'

Od početka lipnja, proizvode iz kolekcije Dragocjena ulja možete pronaći u dm prodavaonicama, partneru projekta koji je podržao ovu dobrotvornu inicijativu

MELEM.PNG
Foto: RTL

Udruga „RTL pomaže djeci“ i zaklada „Budi Melem“ udružile su snage u hvalevrijednom projektu kojemu je cilj pomoći najranjivijoj skupini u društvu, djeci. Naime, lansirana je ekskluzivna linija kozmetike „Budi Melem“ za dm prodavaonice od čije će se prodaje 5% prihoda putem Zaklade „Budi Melem“ u cijelosti donirati humanitarnoj udruzi „RTL pomaže djeci”.

Ambalaža ekskluzivne kolekcije „Budi Melem“ ilustrirana je crtežima koje su naslikala djeca Melem tima sa željom da donesu nježnost, radost i sreću mališanima kojima je pomoć najpotrebnija. Od početka lipnja, proizvode iz kolekcije Dragocjena ulja možete pronaći u dm prodavaonicama, partneru projekta koji je podržao ovu dobrotvornu inicijativu.

„Želja nam je da ovaj projekt pokrene zajednicu te da Melem, sinonim u kozmetici za kvalitetnu, domaću njegu, bude ujedno sinonim za dobra djela i brigu za zajednicu i ljude s kojima živimo. Želja nam je da ovaj projekt traje i da se svi prepoznamo u dvije riječi – „Budi Melem“, naglasila je Anamari Halilović, brend menadžerica Melema i upraviteljica Zaklade „Budi Melem“.

Potražite omiljene Melem proizvode u šarenoj ambalaži i učinite dobro djelo.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL