Koja su najbolja hladna predjela za goste?

Pripremate li ručak i želite iznenaditi goste svojim kulinarskim umijećem? Evo nekoliko savjeta o tome koja su najbolja hladna predjela za goste

Koja su najbolja hladna predjela za goste?

Preskočite standardni meni i pripremite hladna predjela za goste. 

Uobičajeno je da se kao hladna predjela za goste nude razni suhomesnati proizvodi i sirevi. Pršut, kulen, mozzarella, paški sir itd. Netko će eventualno dodati salatu od hobotnice, a najbolji će se usuditi za neki mesni ili riblji carpaccio. 

U najboljem slučaju naši ugostitelji pokušaju dopuniti tu listu hladnih predjela namirnicama poput dimljenog lososa, kavijara i poneke plate.

Ovo su najbolja hladna predjela za goste

Dovoljno je dodati svega par novih jela da budete drugačiji i da se istaknete. Tajna je u detaljima i gosti će to uvijek zapaziti.
Bruskete su dobro poznato, uvijek svježe, talijansko jelo. Odlična su podloga za svaki okus, od rajčica i bijelog luka, do raznih vrsta ribe i mesa. 
Koktel od škampi - ovo je jedno klasično hladno predjelo koje odlično ide uz suhi martini. Služi se diljem svijeta. 
Kavijar od patlidžana - moguće je da ste već čuli za humus i baba ganoush. Ova bliskoistočna jela postaju sve popularnija na zapadu. 
Za kraj teme hladna predjela za goste spomenuti ćemo kako hladna predjela za goste moraju biti gastronomski pravilno odabrana kako bi se uklopila u cjelinu obroka. 
Treba im posvetiti određenu pažnju jer s malo smisla i mašte ona mogu zadovoljiti svaki vizualni ukus, a naravno i okus.

Hladne salate su najpraktičnija hladna predjela za goste koja možete služiti uvijek.