SAM SEBI NAJVEĆA PODRŠKA!

Jure za RTL.hr o vježbanju i prehrani nakon 'Života na vagi': 'Ako mi to nećemo, neće nas nitko natjerati'

Jure Madžarac Erceg otkrio kako mu je bilo nastaviti sam gubiti kilograme, odnosno trenirati i brinuti se za prehranu

originaldsffhwkhf.jpg

Jure Madžarac Erceg bivši je kandidat šeste sezone 'Života na vagi' i u show je ušao sa 152 kilograma. U emisiji je izgubio skoro 30 kilograma, a u videointervjuu za RTL.hr otkrio je kako mu je bilo vratiti se u stvarni život i sam trenirati i brinuti se za prehranu. Iza kamere se našla njegova dobra prijateljica, također bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Matea Milunić.

"Kad sam se vratio u stvarni život, bilo je relativno jednostavno nastaviti s treningom radi discipline, navike jer kada to radiš učestalo, non-stop prijeđe u tu neku životnu naviku bez koje ne možeš", rekao je simpatični Splićanin.

Image

Matea se našalila da će njegova snimka postati viralna i nasmijala se, a bodrila je Juru da nastavi sa svojom pričom. "U teretanu bez trenera ili nekakve potpore bilo je jednostavno ući jer prošli smo dosta toga s njima. Ja sam navikao staviti slušalice u uši i samo nastavim po programu i odradim što imam i nastavim dalje", rekao je.

Istaknuo je da je sam sebi najveća podrška kod vježbanja. "Bez discipline i ako mi to nećemo, neće nas nitko natjerati da to napravimo", objasnio je Jure. Drago mu je ako je ikoga inspirirao da izgubi višak kilograma, a davao je i savjete ljudima koji su ga pitali o mršavljenju.

OSTATAK INTERVJUA POGLEDAJTE U VIDEU!

Sedma sezona 'Života na vagi' već od jeseni na RTL-u, a propuštene epizode pogledajte na PLAYU!