Brak na prvu

Jedan par napustit će show na večerašnjoj ceremoniji: 'Imam neke svoje granice i moram staviti sebe na prvo mjesto'

Večerašnja epizoda popularnog showa 'Brak na prvu' bit će u znaku druge ceremonije i novog susreta kandidata s ekspertima. I dok je jedan dio parova siguran u svoju odluku, druge čeka buran dan.

Brak na prvu - Petra Mestric i Dario Crnkovic.JPG

Nakon sinoćnje svađe i žestokog vrijeđanja Dario nije prespavao kod Petre pa će na ceremoniju poći sam. ''Mislim da sam pretjerao… Sad je gotovo'', iskreno će se pokajati, no priznati i da je nervozan prije novog suočavanja s Petrom, ali i ostalim kandidatima koji su imali prilike vidjeti dio njegovog ispada.

Osim Darija i Petre, ni Manueli i Tihomiru više ne cvjetaju ruže. Tihomiru nije jasno zašto je njegova supruga ljutita, a Manuela neće biti raspoložena za raspravu, dodavši da je njihov odnos toliko narušen da su si sad samo poznanici.

Nakon burnog prošlog tjedna na ceremoniji se jedno s drugim, ali i s ekspertima moraju suočiti i Bojan i Saša. Iako se zadnjih nekoliko dana njihov odnos počeo popravljati, Bojan i dalje nije zaboravio Sašine prijetnje nakon kojih je reagirala čak i produkcija.

shimmer fallback

Ivu Stasiow, Sanelu Kovačević Nelly i Borisa Blažinića zanimat će kako teče komunikacija među parovima, a neki njihovi odgovori i iskrena priznanja pomalo će ih iznenaditi.

''Imam neke svoje granice i moram staviti sebe na prvo mjesto'', poručit će jedna kandidatkinja prije svoje odluke.

Tko će biti složan u odluci da prvi napušta show, tko će svoje mišljenje ipak promijeniti i kako će reagirati Petra kad ugleda Darija, gledatelj će doznati večeras od 21.15 sati u showu 'Brak na prvu'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.