Torte i deserti po uzoru na omiljene čokoladice nisu ništa novo, a posljednja među njima je i Toffifee torta koja će te sigurno oduševiti
Savršen spoj karamele i čokolade: Isprobaj genijalnu Toffifee tortu
Sastojci
Priprema
Pripremi biskvit - odvoji žumanjke od bjelanjaka i od bjelanjaka napravi snijeg te dodaj malo soli. Žumanjke sa šećerom miksaj oko 5 minuta dok ne postanu kremasti i zatim dodaj u bjelanjke.
U zdjelu s jajima dodaj brašno s praškom za pecivo i pažljivo umiješaj. Smjesu ulij u prethodno podmazan kalup za pečenje i peci u prethodno zagrijanoj pećnici 18 minuta na 190 stupnjeva. Biskvit izvadi na rešetku i ostavi da se ohladi.
Pripremi glazuru tako što ćeš izmiksati maslac, dodati šećer u prahu i kakao prah i sve to dobro promiješati. Zatim dodaj krem sir i sve skupa dobro izmiksaj.
Nasjeckaj jedno pakiranje Toffifeea na sitne komadiće, pomiješaj s prženim lješnjacima i umiješaj u kremu, kojom ćeš zatim premazati biskvit. Drugo pakiranje Toffifeea stavi na tortu kao ukras i po želji prelij kupovnim preljevom od čokolade i karamele.