Sastojci:
Punjenje
3 žlice maslinovog ulja
1 luk
1 stabljika celera
2 češnja češnjaka
600 grama mljevene junetine
1 čajna žličica soli
1/2 žličice crnog papra
1/2 žličice kumina
1 žličica origana
1 žličica čili papričice
1 rajčica
1 šalica umaka od rajčice
Pire krumpir
1 1/2 kg krumpira
1/2 šalice mlijeka
2 žlice margarina sol po ukusu
crni papar po ukusu
muškatni oraščić po ukusu
sir mozzarella po ukusu
25 grama ribanog parmezana
Priprema:
Ogulimo krumpir i stavimo kuhati, za to vrijeme nasjeckamo ostale sastojke. Kad je krumpir gotov, napravimo pire od njega. Potom stavimo dinstati luk te dodajemo ostale sastojke i začine. Nakon što je smjesa gotova, uzimamo posudu za pečenje, stavljamo jedan sloj krumpira na dno, potom dinstanu smjesu s mesom te sve poklopimo sa sirom. Nakon toga stavljamo kratko u pećnicu da se zapeče.
U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Ivana Vidovića u Zadru, a kako su on, djevojka i Ribamraz pripremili najbolje od domaće trpeze te uživali u blagdanskom obiteljskom druženju, pogledajte u videu!