Sirela dobila novi izgled i novog člana obitelji – sir Tilzit

Pakiranje Sirelinih sireva odsad krasi ikona majstora sirara

Sirela dobila novi izgled i novog člana obitelji – sir Tilzit

Sirela, najpoznatija robna marka sireva u Hrvatskoj, dobila je novog člana obitelji – polutvrdi sir Tilzit – te novi izgled koji odsad krasi logotip s ikonom majstora sirara. Sireline su novitete u vinoteci Bornstein u Zagrebu predstavili Alen Fontana, direktor Dukata, te Đuro Hehet, Sirelin dugogodišnji majstor sirar, u društvu Renea Bakalovića, poznatog hrvatskog gastronoma.

Redizajn linije rezultat je istraživanja želja potrošača te činjenice da su za umijeće stvaranja sireva te njihovu vrhunsku kvalitetu zaslužni upravo Sirelini majstori sirari. Jedan od njih je i Đuro Hehet koji je kao majstor sirar u Dukatu proveo 41 godinu, a kao sadašnji Sirelin ambasador glavni je akter i novog Sirelinog TV spota.


shimmer fallback


„Sirelino repozicioniranje i redizajn utjelovljuju Sireline ključne vrijednosti – vrhunsku kvalitetu sireva te ekspertizu i iskustvo zaposlenika bjelovarske tvornice sireva, a posebno majstora sirara. Naši su stručnjaci naša najveća vrijednost, zato ih s ponosom predstavljamo javnosti“ – rekao je Alen Fontana, direktor Dukata.

Osim u novom dizajnu, ljubitelji sireva odsad mogu uživati i u novom polutvrdom kravljem siru Sirela Tilzit. Odlikuju ga blago slankasti okus i karakteristična čipkasta struktura, a dobio je najviše ocjene potrošača. Sirelin Tilzit dostupan je u blok pakiranju od 3 kg i 400 g te narezan na tanke ploške u novom slice pakiranju od 150 grama.


shimmer fallback


U sklopu sirnog kutka na internetskoj stranici Dukata  dostupne su korisne informacije za sve koji vole druženja uz sireve. Uz savjete za pravilno slaganje sirnih plata, moguće je preuzeti i posebno dizajnirane sirne kartice s nazivima i karakteristikama svakog Sirelinog sira uz koje će poslužena plata izgledati drugačije i zanimljivije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.