U toplo mlijeko dodajte kvasac,1 zlicu brašna i malo šećera. Ostavite 15 minuta da naraste. Dodajte žumanjca i ostale sastojke i zamijesite glatko tijesto. Ostavite 40 minuta da naraste.
Sastojci
Priprema
Na pobrašnjenom stolu premijesite tijesto i podijelite ga na 4 jednaka dijela. Razvucite prvi dio tijesta (najbolje odmah na papiru za pečenje ) na krug debljine od 2-3 mm i promjera oko 28 cm.
Nutellu zagrijte na pari ili u mikrovalnoj pećnici da omekša i premažite prvi dio tijesta. Zatim ponovite postupak sa preostala tri tijesta i završite sa pokrivanjem zadnjeg kojeg ne premazujemo.
Sredinu tijesta označite laganim pritiskom čaše tako da se ocrta krug do kojeg ćemo rezati tijesto.
Tijesto najprije izrežite na četvrtine, zatim svaku četvrtinu na pola, pa svaku osminu na pola. U suštini da dobijemo 16 jednakih dijelova
U svaku ruku uzmite po jedan od 16 dijelova tijesta i okrenite po dva puta prema vani, tj. u suprotnom pravcu i sastavite krajeve. Ponovite postupak sa ostalim dijelovima .
Premažite sa bjelancetom i pecite u zagrijanoj pecnici 20 minuta na 180 stupnjeva.