Zeleni ručak

Zeleni ručak

Sastojci

0 kom 1 poriluk
0 kom 3 češnjaka
0 kom 1 srednja glavica brokule
0 kom 10 prokulica
0 kom maslinovo ulje, sol, papar, peršin, 1 žlica vegete
0 kom 1/2 l vode
0 kom 2 veća krumpira

Priprema

01.

Krumpir izrezati na kocke i skuhati. 

02.

Na maslinovom ulju dinstati poriluk narezan na srednje velike kocke. Zatim dodati češnjak, brokulu, sol, vegetu, papar, peršin i prokulice.

03.

Sve to poklopiti, smanjiti vatru i pustite da se kuha, povremeno miješajući. Zatim dodati malo vode i kuhati dok povrće ne bude kuhano.

04.

Kada je kuhano, procijediti i ostaviti malo vode na dnu te dodati kuhani krumpir.

05.

Sve dobro sjediniti, a kod serviranja poslužiti s malo maslinova ulja.

06.

žena.hr
10.2.2015.