staviti u
Sastojci
0 kom 400 g zelenih širokih rezanaca
0 kom 3 l kipuće vode
0 kom 1 žlicu ulja 1 češanj češnjaka
0 kom 1 vezicu mladog luka (250g)
0 kom 750 g ružičastih šampinjona
0 kom 50 g začinjenog maslaca
0 kom solju i krupno mljevenim crnim paprom
0 kom 25 g začinjenog maslaca
Priprema
01.
02.
dodati
03.
šunka ili omlet, zelena salata.
04.
očistiti, usitniti ili protisnuti, staviti u vodu, kuhati 8-10 min; kuhane rezance istresti u cjediljku, isplahnuti hladnom vodom, ocijediti
05.
očistiti, oprati, izrezati na kolutiće
06.
očistiti, oprati
07.
ugrijati, pirjati mladi luk, dodati šampinjone; pirjati 5-10 min; pažljivo umiješati rezance;
08.
začiniti
09.
umiješati
10.
rezance poslužiti odmah.
11.
-15 min
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb