Zeleni rezanci sa začinjenim maslacem i šampinjonima

Zeleni rezanci sa začinjenim maslacem i šampinjonima

Sastojci

0 kom 400 g zelenih širokih rezanaca
0 kom 3 l kipuće vode
0 kom 1 žlicu ulja 1 češanj češnjaka
0 kom 1 vezicu mladog luka (250g)
0 kom 750 g ružičastih šampinjona
0 kom 50 g začinjenog maslaca
0 kom solju i krupno mljevenim crnim paprom
0 kom 25 g začinjenog maslaca

Priprema

01.

staviti u

02.

dodati

03.

šunka ili omlet, zelena salata.

04.

očistiti, usitniti ili protisnuti, staviti u vodu, kuhati 8-10 min; kuhane rezance istresti u cjediljku, isplahnuti hladnom vodom, ocijediti

05.

očistiti, oprati, izrezati na kolutiće

06.

očistiti, oprati

07.

ugrijati, pirjati mladi luk, dodati šampinjone; pirjati 5-10 min; pažljivo umiješati rezance;

08.

začiniti

09.

umiješati

10.

rezance poslužiti odmah.

11.

-15 min

žena.hr
11.8.2015.