temeljito oprati i očetkati u hladnoj vodi, staviti kuhati u
Sastojci
0 kom 750 g krumpira
0 kom slanu vodu
0 kom 1 krastavac za salatu (oko 450 g)
0 kom 1 luk
0 kom 100 g kreme za salatu
0 kom 3 žlice vrhnja
0 kom sol, papar;
0 kom 2 vezice kopra
0 kom Savjet:
Priprema
01.
02.
kad zavrije kuhati na laganoj vatri 20-30 min, ocijediti, odmah oguliti i narezati na kriške;
03.
oprati, narezati na sitne ploške
04.
očistiti, narezati na sitne ploške.
05.
Za umak
06.
izmiješati sa
07.
dodati
08.
oprati, pažljivo otresti, sitno narezati, dodati sastojke salate u umak te eventualno još posoliti ili popapriti;
09.
zelena salata od krumpira ne smije predugo stajati jer krastavci puštaju vodu.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb